Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kamka wrote:madlenka staraj sie a ja wam śle wiruski
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A co niby robie?
Kropka to dajemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:00
-
hahaha kropka:D
to co z tą listą naszą w koncu? nakazuję staraczkom chwalić się kiedy testują bo nasza pierwsza strona jest bardzo smutna! i moze to dlatego tez nei ma groszkow bo nie ma chetnych na liscie?! -
Moris patrzą na mnie w pracy jak na idiotkę, o mało przez Ciebie nie oplułam sobie laptopa, serio - niewiele brakowało
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Matka dyrektor przełożona Kaj Ty?
Ojej co za zaszczyt..przynajmniej tu
W rzeczywistości szary pracownik na państwowym garnuszku - na jednym z najniższych szczebli...
Klaudia, a żebyś qrna wiedziała...nie wiem jeszcze co i jak - ale w nocy dziczyzna była - jak się cholerstwa dostały skoro zrobiliśmy ogrodzenie???
Szkód dużych nie zauważyłam - ale rano było jeszcze ciemno...
-
Dobry moje miłe
Ja się nie wpisuje bo mi dopiero na luty wypada u mnie wczoraj a właściwie dzis w nocy byla owu, żołnierze poszły w teren może zdobędą do jajo
Kena ja też mam dzika ale w zamrażarce a tata wczoraj u nas zające dokarmialWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 11:45
-
madlenka wrote:Zolnierze poszly w teren - dobry tekst fufka. W sumie tak samo dobry jak grodzka pod moim wykresem