Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia tulę :*
Arturowa póki jest chociaż ten 1% to oczywiście, że są szanse
Ja dziś bylam zbadać progesteron, chociaż cholera go wie, który to dpo..
Najlepsze jest to, że babka mi się wkłuwa a tam fontanna.. tak to jeszcze nie było -
Mirabelka30 wrote:Ajka a który to dzień cyklu? u mnie 9dc i też się szykuję do iui:) też jestem po clo ale coś słabo reaguję i dzisiaj dostałam zastrzyki z menopuru. Narazie endo 6,4mm i jakieś pęcherzyki 14,5mm , 11mm, 10mm. B edziemy razem odliczały;)
Dziś jest 6 dzień... drugi dzień z clo ma podglądanie ide w środę i zobaczymy... dzieli nas 5 dni także tak możemy razem odliczać... kciuki zaciskam
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Podniosło mnie to na duchu, nie powiem
Klaudia współczuję, psychiczny wpierdol od jednej kreski...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
wieczorem dopiero, koło 20 powiedziała ale sądzę, że ciut wcześniej może się da
-
Hej!
Klaudia tyle ją w sumie też czekam na @ co prawda u mnie temp. wysoka ale dlatego, że wieczorem i w nocy miałam stan podgoraczkowy
Zdecydowałam, że luty to ostatni cynk mierzenia temp. i w ogóle mam dość odpuszczam "niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgodzić trzeba" -
Fufka30 wrote:Hej!
Klaudia tyle ją w sumie też czekam na @ co prawda u mnie temp. wysoka ale dlatego, że wieczorem i w nocy miałam stan podgoraczkowy
Zdecydowałam, że luty to ostatni cynk mierzenia temp. i w ogóle mam dość odpuszczam "niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgodzić trzeba"
Kochana zobaczysz, że już niedługo pojawi się u Ciebie małe szczęście, jak nie w tym miesiącu... to w następnym... nie ważne czy będziesz mierzyć temp, czy sobie odpuścisz...
no chyba że seksy sobie odpuścicie... bo jednak nie liczyłabym na niepokalane poczęcie
kr0pka lubi tę wiadomość
2020
2023 -
ojtam ojtam Ajka - jedno niepokalane już było to i może drugie się zdarzy
Kena1983, Ajka, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
albo rodzic sie z przyciskiem ciąza on/off:D
tak sobie mysle, poszlam spac o 2 dopiero moze przez te 4 godziney te siuski malo geste byly?
nadzieja matka glupichAjka, Mirabelka30, Morisek28, SurfGirl lubią tę wiadomość
-
Ale mnie wkur***a ta robota!!! To już jest kurwa przegięcie.. Zamiast ułatwiać to my mamy tylko coraz więcej roboty.
w ogóle.. po ch*j nam w firmie sekretariat skoro teraz wszystkie faktury, listy mamy zrobić my - stworzyć proces, spakować, zaadresować, zanieść do sekratriatu do wysyłki.. no k**a!
oczywiście wszystko spada na mnie - bo 'przecież jestem wsparciem departamentu', po to zostało stworzone stanowisko itp. taaa, jakoś zaczynałam na innym...
PS. z Answ*r przywieźli nową koszulkę - bo poprzenida uszkodzona, odbieram, rozpakowuje - a tam 2 różowe plamy..
co za dzień kużwa.. -
Klaudia a u mnie do tej pory super - ze wszystkim. ja 90% zakupów robię przez internet i pierwszy raz mam takie akcje.. kilka ostatnich paczek to jakiś pech..