Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Brała antybiotyk i co dwa miesiące kupuję jakieś kropelki na kark, które tanie nie są... gorzej z czyszczeniem - ucha- nie mam serca jak raz wyczyszczę to kot obrażony 3 dni mnie unika. Jak zapuściłam jej kiedyś wodę utlenioną to myślałam, że kopyrtnie. Tak przeraźliwego miauko-lamentu u niej nie słyszałam...
-
Czasem takie dziwactwa... skuteczniejsze niz antybiotyki...
M. miał poprzednio w posiewie paciorkowca (wzrost obfity)... trochę byłam sceptyczna, bo lekarz kazał ziołowe preparaty + myć i smarować sudokremem 2 razy dziennie (wiecie co)... nie dał antybiotyku... no ale ostatecznie posłuchalismy i bakterii żadnych nie ma...
sprawdzałam na internetach i ludzie miesiącami walczą z tymi bakteriami bez większych rezultatów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 19:50
2020
2023 -
Fufka @ nie przyjdzie, ja Ci to mówię
U mnie progesteron 10,48.. ostatnio był ponad 15.Fufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek jak spryskasz mieszkanie to wyjdź na ok 5 godz. To jest bardzo szkodliwy środek. Wszyscy mówią że pchły ludzi nie gryzą, a mnie tak i to nic przyjemnego, żal mi tego maleństwa, bo napewno
cierpi. Takie ugryzienia są bolesne
Edit: albo jak spryskasz to zamknij tam teściowa. Może na nią też zadziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 20:42
-
Myślę, że na teściową Moriska za słabe
dostałam cynk od ciotki, że w C&A wszystko co jest przecenione - dostaje dodatkowy rabat 50% przy kasie...to się nazywa wyprzedaż - a nie to co u nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:05
-
Kena moje też nie lubialy ale nie było odpuść. Wet kazał codziennie a nawet 2 razy dziennie czyścić i zakrapiac. Kurcze nie pamiętam jak się to lekarstwo nazywało, ale mała tubka 60zł...
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Jak chcesz to mogę się skontaktować z moim wetem i zapytać jak to się nazywało. Jeszcze na wizytach kontrolnych wkrapial coś mega mocnego, co było w zasadzie trucizna dlatego tylko raz za czas kropelke do ucha. Juz myślałam że cholerstwo nigdy nie odpuści ale u obu się udało a Twojej koci wraca bo pewnie nie do końca ma wyleczone lub zaraza się na nowo od innego kota.
Chyba Oridermyl ta maść tak mi się kojarzy i głęboko to ucha to trzeba i rozetrzec.A najpierw najlepiej czyścić tez specjalnym do uszu środkiem żeby zmiekczyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 22:26
Kena1983 lubi tę wiadomość
Arturowa powodzenia na egzaminach
Ja tam Ci mogę mogę napisać usprawiedliwienie ale raczej dużo ono nie da
Zieeeeeew... ale mi sie nic nie chce.. dopiero się z wyra zwlokłam, zaraz pieseł zacznie przypominać o swoim istnieniu