Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogłaszam eurowe bankructwo Małż się cieszy, bo tzn., że nie będę go ciągała na zakupy "ubraniowe" (choć dziś nie był). Zaliczyłyśmy chyba 9 sklepów...przyjeżdżam do domu...piję na spokojnie kawę i co...małż stwierdza jedziemy na prawdziwą wieś...czytajcie kolejne zakupy trzeba zrobić (teściowej nie ma)...fuck...a ja już czuję nawet gdzie nogi się w dupsku kończą...
-
nick nieaktualnyArturowa gratuluję
Kena, my za chwilę również wyruszamy do sąsiadów wydać troszkę euro
Czekam na wtorek. Mam wizytę u ginekologa. Będzie mnie operować ordynator szpitala. Babeczka ustali dokładny termin. Okres skończył mi się kilka dni temu, dzisiaj po stosunku plamilam żywą krwią, w ogóle ostatnio dzieją się ze mną dziwne rzeczy. Chudne bez przyczyny z dnia na dzień, wypadają mi włosy na potęgę, łamią się paznokcie, zaparcia, bóle podbrzusza itp. Coraz częściej pobolewa mnie jajnik z moją "piękną i bestia"...czuję że rośnie skubaniec.
Dobra, koniec marudzenia, zbieram się na zakupki.
Miłego wieczorku kobitki
-
nick nieaktualny
-
Hej baby. Wyobrazcie sobie, jestem takim maksymalnym maslokiem, ze zjebalam sie z biezni na silce:D nie wiem nawet jak to sie stalo, kumpela z tylubyla i mowi cos ej do mnie a ja sie odwrocilam do tylu i jeb. zdarta lape mam, jutro Wam sie pochwale siniakiem jak sie potem okazalo, na tej biezni akurat byly ustawione mile na godzine, a ja wlasnie pare sekund wczesniej wlaczylam sobie 10 bo na innej biezni zajebiste tempo. Spoko, ciulk ze mnie:D
a poza tym bede miec wszedzie zakwasy! ale bylo fajnie:) trener chodzil i nam mowil jak wykonywac cwiczenia ile powtorzen po co i na co, a poza tym byl przystojny ;p -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:51
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dżem dobry laski
Piękne wykresy gdzieniegzie widzę
Kupiłam sobie wczoraj książkę..
http://bonito.pl/k-1807099-jak-tu-poczac-ksiazka-dla-tych-ktorzy-pragna-miec-dziecko -
Co za chujowy dzień ten pierdolony wiatr o malo.mi nie zabil siostry i szwagra w przeddzień rocznicy smierci mamy. Kurwa. Jestem od 6na nogach.w dodatku witam sie w nowym cyklu kurwa jego.mac
Potem wam powiem co i jak bo jedziemy na gielde -
Cześć laseczki
Ale pogoda do dupy... jeszcze piec nam się rozciekł i jest nie do naprawienia masakra jakaś
Ojjj z wysokiego konia spadne ojjj z wysokiego przez ten mój wykres.... kompletnie nie czuję się ciażowo