Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlenka ja co prawda bardzo chcę ciąży i dziecka ale luty będzie ostatnim cyklem mierzenia temp. bo mam dość termometru i testów więc rozumiem odpuszczenie sobie tego wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:43
-
Madlenka jak Ci nie pociachali jajników to pewnie lepsze niz moje... Może musisz chwile odpocząć i tyle... i skoro Ci nie pociachali jajników to mozesz sobie jeszcze na to pozwolic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 19:32
2020
2023 -
Hej Dziewczyny!
Mirabelka trzymam kciuki
Fufcik mam nadzieję, że nie będziesz musiała już w lutym mierzyć tempki, bo będziesz zaciążona!
Madlenka don't give up! Może to będzie pierwszy i ostatni monitoring!
Moris...współczuję...a nie macie możliwości zamieszkać u Twoich rodziców?
A jeżeli chodzi o wczorajsze zakupy - to oprócz kilku bluzek dla bratanicy, sobie zakupiłam dwie pary spodni, trzy tuniki, majty, skarpety i nie wiem jak to nazwać - swetro-kamizelko-poncho? Aaaa...i że na dniach muszę iść do kumpeli fryzjerki zrobić porządek z włosami - a ona ma córcię - kupiłam jej kiczowate body hmm baletnicy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:06
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Mirabelka kciukam mega mocno
Madlenka jęcz, każda z nas tak czasem ma
Morisek współczuję.. jebnięta baba i tyle, wiem, że łatwo mówić ale nie ma się co przejmować, to jest chory człowiek i tyle..
Się nawpierdalalam w ten weekend.. ja to nigdy nie schudnę serio..Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Mirabelka to czekamy na Twoja grodzka w takim razie;)
my juz po wizycie u tesciowej, musialam sie zdrzemnac bo przez ta pobudke o 6 ledwo zylam, do tego ten stres mnie wymeczyl.
Siostra ze szwagrem jechali autem krajowa droga przez las, i nagle jeb drzewo na drodze, nie jechali sdzybko ale nie wychamowali, auto rozpierdolone a malo braklo wyladowaliby w rowie. kurwa ale mieli szczescie ze nie jeblo to drzewo na nich.
brzuch napierdala jak wsciekly. bylismy jeszcze u znajomych na kawie, byla tam mama kumpeli, ja bawilam sie z Zuzia a ta glupia jej matka pasuje Ci ladnie wygladasz zrob se, no kurwa a dam se reke uciac ze wie ze sie staramy ze jej kumpela na bank powiedziala.