Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kena1983 wrote:Kamka mnie tam wpajali od dzieciństwa, że nieleczony trwa tydzień, a leczony 7 dni...ale jako nieciężarówka używam kropli (których Ty raczej chyba nie możesz).
Tak sobie myślę że bak ciąży ma tez swoje dobre strony... takie krople do nosa na przykład... tabletka przeciwbólowa... a juz nie wspominając o kieliszku wina... (strzele sobie dzis taki)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:55
2020
2023 -
Nie wiem nic o tym, żebym miała zespół LUF lub inne problemy z płodnością... W 2011 roku straciliśmy ciąże w 11 tygodniu - miałam pusty pęcherzyk, potem po 11 miesiącach zaszłam w drugą ciąże i mamy synka. Teraz staramy się o drugie dziecko, to jest drugi cykl. Nigdy nie monitorowałam cyklów ani nie brałam żadnych leków. Dobrze wiem, że 8 dpo to za wcześnie na testowanie, nie jestem głupia. Jednak w tym czasie właśnie dochodzi do implantacji, a ponieważ wczoraj rozpoczął się u mnie delikatny ucisk w podbrzuszu, tak jak w poprzednich ciążach, to może to jest właśnie to ;)Stąd moje głupie pytanie. Wszystko jest zaznaczone na wykresie. To, że wy jesteście na tym forum od dłuższego czasu, nie daje wam wyższości nad innymi. Każdy ma swoją historię, doświadczenie i uczucia.
-
Linki do bluz wyślę Wam Laski z domu jak nie zapomnę bo w pracy nie miałam czasus ię dziś przegrzebać przez te linki bo mam ich fffcciuul.
a ja rozmawiałam waśnie z K.. o mało nie miał wypadku.. baba mu wyjechała, wymusiła pierwszeństwo prawie się w nią wbił.. facet który jechał za nią wcisnął gaz do dechy i ją zbluzgał równo.. Boże dobrze, że nic się nie stało -
kur** wiedziałam że tak będzie im bliżej terminu tym częściej mój jeździ do klientów... nie żeby miał za to dodatkowo płatne czy coś ale w sumie 3 ich siedzi na chali to czemu by nie jego wysłać do firmy z której wraca sie jedynie 2-3 godziny...
a najlepsze jest to że prosił kierownika o wolne na dzisiaj lub żeby mógł sie zerwać godzine wcześniej bo do urzedu mieliśmy iść...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:03