Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Widzialyscie nowość na of? Jak 3 mce prowadzi się kalendarz i nie jest się w ciąży to można skorzystać z bezpłatnej wizycie w invicta i dostac 50% zniżki na badania lab.
Widziałam - napisałam A co mi tam...
choć mam stresa jeżeli chodzi wyniki badań
Fufcik trzymam kciuki!
A tak poza tym dżem dobry! -
Morisiaku cieszę się, że przynajmniej teść w porządku
Dziewczyny zrobiłąm eksperyment nasikałam na test owulacyjny i jest prawie pozytywny i teraz się nakręcam ahhh co za głupoty chodzą po głowie jak za dużo czasu się ma na rozmyślanie
Edit: aaaaa Moris ja też nie miałam romantycznych oświadczyn (sama sobie pierścionek wybrałąm ) za to mam cudownego męża i udane małżeństwo i u Was też tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 11:09
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Kamka,trzeba bylo w pysk strzelić babsko głupie.
-
nick nieaktualnyHeeeeejo
Ja juz po wizycie u gina. W życiu bym nie pomyślała że babeczka zrobi na mnie takie wrażenie. Siedziałam u niej z mężem prawie godzinę! Wytłumaczyła nam wszystko od A do Z...zacznę od tej lepszej wiadomości. Mój potworniak w 99% jest potworniakiem...tiaaa. Nie powiększył się w ogóle od lipca zeszłego roku. Głupia baba w Polsce... jedna z drugą, tak mnie nastraszyly, że to się w głowie nie mieści. Czeka mnie laparoskopia, dokładnie 17 lutego. Ze szpitala wyjdę dzień po...w moje urodziny Powiedziała że prawy jajnik wygląda idealnie wręcz. Teraz zła wiadomość. Hmmm...w ciążę nie mogę zajść przez złą dietę, stres. Tu akurat sie zgadza. Podejrzewa u mnie anoreksję...co za małpa. Jeśli nie zacznę zrec owoców, warzyw I w ogóle normalnego jedzenia zamiast czekolady I innych pierdół to mnie wyślę do psychologa haha.
Arturowa, Ty masz policystyczne jajniki o ile dobrze pamiętam??? No więc jest cień wątpliwości że ja również mogę mieć...grrr. No ale co zrobisz. Ogólnie stwierdziła że zrobi nam to dziecko haha Tydzień po laparoskopii dostaniemy juz wyniki. Całkiem szybko. -
mój poszedł do urzędu uznać dziecko poczęte ze względu na to że nie mamy ślubu a jedyna osoba która w razie w mogła by decydować o mnie i o małej czyli moja mama mieszka ponad tysiąc kilometrów stąd a po 2 wszystko już on może w urzędach załatwiać...
-
AnaAna wrote:Heeeeejo
Ja juz po wizycie u gina. W życiu bym nie pomyślała że babeczka zrobi na mnie takie wrażenie. Siedziałam u niej z mężem prawie godzinę! Wytłumaczyła nam wszystko od A do Z...zacznę od tej lepszej wiadomości. Mój potworniak w 99% jest potworniakiem...tiaaa. Nie powiększył się w ogóle od lipca zeszłego roku. Głupia baba w Polsce... jedna z drugą, tak mnie nastraszyly, że to się w głowie nie mieści. Czeka mnie laparoskopia, dokładnie 17 lutego. Ze szpitala wyjdę dzień po...w moje urodziny Powiedziała że prawy jajnik wygląda idealnie wręcz. Teraz zła wiadomość. Hmmm...w ciążę nie mogę zajść przez złą dietę, stres. Tu akurat sie zgadza. Podejrzewa u mnie anoreksję...co za małpa. Jeśli nie zacznę zrec owoców, warzyw I w ogóle normalnego jedzenia zamiast czekolady I innych pierdół to mnie wyślę do psychologa haha.
Arturowa, Ty masz policystyczne jajniki o ile dobrze pamiętam??? No więc jest cień wątpliwości że ja również mogę mieć...grrr. No ale co zrobisz. Ogólnie stwierdziła że zrobi nam to dziecko haha Tydzień po laparoskopii dostaniemy juz wyniki. Całkiem szybko.
Ana, bo już nie pamiętam, sprawdzaliście czy u Twojego faceta wszystko ok?2020
2023 -
kamka wrote:mój poszedł do urzędu uznać dziecko poczęte ze względu na to że nie mamy ślubu a jedyna osoba która w razie w mogła by decydować o mnie i o małej czyli moja mama mieszka ponad tysiąc kilometrów stąd a po 2 wszystko już on może w urzędach załatwiać...
Kamka ale oni chyba maja takie procedury... i tyle kobieta pyta, bo musi...2020
2023 -
kamka wrote:mój poszedł do urzędu uznać dziecko poczęte ze względu na to że nie mamy ślubu a jedyna osoba która w razie w mogła by decydować o mnie i o małej czyli moja mama mieszka ponad tysiąc kilometrów stąd a po 2 wszystko już on może w urzędach załatwiać...
Aha rozumiem trzeba było jej faktycznie dać w głupi łeb