Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no bo tak mój chce sie hajtać ale pod warunkiem że tylko cywilka bo on w księdza nie wierzy, a ja chce mieć białą suknie nawet jeśli to bedzie tylko przed urzędniczką bo dla mnie w tych sukniach ślubnych jest jakaś magia ukryta...
-
Pewnie Kamka.
Zaznaczam z góry, że jestem tolerancyjna i nie chodzi o religię - ale raz w życiu biała typowa suknia ślubna mnie rozbawiła w US. Kuzynka, która jest świadkiem Jehowy wyskoczyła do ślubu w takiej baaarddzzzo bogatej sukni ślubnej...jakoś mi to nie pasowało...(ale może to było bardziej ze względów personalnych )
Moich wyników jeszcze nie ma...zaczynam się bać...
Do tego małż dostał skierowanie na EEG... -
nick nieaktualnyAjka, jeszcze nie sprawdziliśmy jak tam jego plemniczki. Dopiero zaczniemy działać po mojej laparoskopii.
Kamka, mi wpadły w oko dwie suknie. Pierwsza, długa i właśnie biała. Druga w kolorze szampana, krótsza...a że były upały wybrałam więc tą krótszą. Myślę że spokojnie możesz w takiej dłuższej pójść Teraz możesz na ślub cywilny ubrać nawet różową , rozkloszowana w stylu księżniczki haha. Akurat na taką pannę trafiłam mijając się w USC. -
nick nieaktualny
-
Eeg to nic strasznego. Sama je kiedyś robiłam, w sensie ze ja robiłam je ludziom :p
Kamka no ja mam podobnie jak Kena, jakaś strojna biała w urzędzie trochę tak zabawnie. Ale skromna, prosta czemu nie.
Ana fajnie ze trafiłaś w dobre rece
Dziewczyny wiem ze nie lubicie tematów ciążowych, ale ja się martwię. Zaczął mi się 8 miesiąc a ja przytyłam tylko 2 kg, a od ostatniej wizyty 3tyg temu NIC Laura jest mał,, ale podobno w normie. Wizyta w poniedziałek, boje się..
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Aaagatka mogę Ci kilka dorzucić
Nie martw się, nie ma czym, z tego co kojarzę to Feśka też jakoś dużo nie przytyła przecież, a wsio jest OK
Ana cieszę się, że trafiłaś w końcu w dobre ręce
Boooże tak mi się spać chce, że miałam ochotę zamknąć się w WC i iść spać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:25
-
Morisek28 wrote:Mi sie marzy na cywilny czerwona sukienka. Ale tu na wsi to by mnie chyba na rynku ukamieniowali.
chociaż nie mowie ze tak,nie zrobie
Agatko nie martw sie. Jak wszystko jest w normie to najważniejsze.
Kena Ana mądrze gada! Nie bój żaby:*
Oj to chyba tradycjonalistka jednak jesteś... kiedyś zawsze była biała w kościele a w urzędzie czerwona...2020
2023 -
nick nieaktualnyAgatka wszystko jest ok raz przybierasz mniej raz więcej dziecko bierze z Twoich zapasów. Odżywiaj się mądrze i zdrowo. A ile przytyłas od początku ciąży.
A tak wogole to dzień dobry.
Kamka moim zdaniem pasuje to co się Tobie podoba. To jest Twój dzień i Ty masz się czuć pięknie. -
ważka wrote:Agatka wszystko jest ok raz przybierasz mniej raz więcej dziecko bierze z Twoich zapasów. Odżywiaj się mądrze i zdrowo. A ile przytyłas od początku ciąży.
A tak wogole to dzień dobry.
Kamka moim zdaniem pasuje to co się Tobie podoba. To jest Twój dzień i Ty masz się czuć pięknie.
No 2 kg od początku właśnie
Chyba ze liczyć od najniższej wagi w ciąży gdy rzygalam jak kot i schudłam 2kg to wtedy 4, ale różnica wagi sprzed ciąży i dzisiejszej jest 2kg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 15:49
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Agatka spokojnie na pewno jest dobrze. Żona mojego kuzyna przytyła ponad 15 kg a córcia urodzila się to miala 2,5 kg i jest zdrowa więc nie zawsze tycie w ciąży idzie na dziecko grunt, że lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości
-
nick nieaktualnyAgatko moja Natalka też mało przybierala w ciąży, a teraz zdrowa więc nie smutaj, wszystko jest w najlepszym porządku.
Ja tez myślę i się martwię między wizytami, teraz mam w czwartek i głowę mam pełną, ale tłumaczę sobie że wszystko będzie ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 16:22
-
nick nieaktualnyAleż proszę bardzo, bierzcie póki są. Tylko nalapac dużo żeby zadziałały ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fufka a u Ciebie czekamy na jutrzejsze IIWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:22
Fufka30 lubi tę wiadomość