Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaaaaaa Moris gratki!!! Teraz już będzie tylko lepiej!! Śliczny pierścionek
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morisku cudownie! gratulacje! a pierścionek piękny.
Kamka kurde chciałabym żeby mój zawsze mógł być w ciągu 3 godzin w domu :p niestety mój mąż jeździ tirem np. na Rumunię i jeśli urodze przed terminem (bo dopiero w okolicach może mieć wolne) to będę sama czego się bardzo boję.Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:52
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Widzialyscie nowość na of? Jak 3 mce prowadzi się kalendarz i nie jest się w ciąży to można skorzystać z bezpłatnej wizycie w invicta i dostac 50% zniżki na badania lab.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
Nymeria wrote:Fufka testujesz jutro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 07:20
-
aaagaaatka wrote:Morisku cudownie! gratulacje! a pierścionek piękny.
Kamka kurde chciałabym żeby mój zawsze mógł być w ciągu 3 godzin w domu :p niestety mój mąż jeździ tirem np. na Rumunię i jeśli urodze przed terminem (bo dopiero w okolicach może mieć wolne) to będę sama czego się bardzo boję.
agatka u nas to jest poprostu złośliwość kierownika bo oni siedzą w 3 na hali w tym 2 kawalerów bez zobowiązań więc mógłby ich wysłać na dalsze naprawy a nie mojego... ale jak mnie wnerwi to mu powiem co o tym myśle bo wczoraj wściekła na maxa pojechałam po mojego do pracy i o mały włos a by granda z jego kierownikiem była tylko mnie kumpel uspokoił... urząd do 17 a my w drzwiach staneliśmy 16:58....Morisek28 lubi tę wiadomość