Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiaa.. to takmjak do mnie ostatnio brat dzwonił i na dzień dobry z tekstem: no starajcie się, starajcie bo mały z ciuchów wyrasta, czekają.. a kurwa wie, że od dawna się staramy. Oczywiście ię wkurwilam i mnie przepraszał i się tłumaczył, że no on wie, tylko że przecież nie potrafi czasem odpowiednio się wyrazić i że nie chciał mi przykrości robić. No to fakt, że czasem kiepsko u niego z artykułowaniem niektórych rzeczy niby.. no nie chciał źle..
Klaudia dobrze, że im się nic nie stało na szczęście. Wiadomo, szkoda samochodu ale najważniejsze, że są cali
Ostatnio coraz więcej czasu spędzam na aliexpress, mam już mase rzeczy wypatrzonych u małych chińskich rączek. No i najlepsze. Jestem maniaczką bluz z mr gugu. No ale ffffchuj drogie bo 160-200zl.. no i przegladam sobie bluzy na aliexpress.. dokładnie to samo ale po ~15€.. tiaa.. następną zamawiam od chińczyków bo już znalazłam wzór, ktory chciałam kupic -
no wlasnie najgorsze jest to, ze szykuje im sie komunia., kasy za wiele nie maja, a teraz zaczela isc im robota (wlasnie jechali na jedna) i dupa. W dodatku nie wiadomo czy dostana cos kasy czy beda musieli robic sami a to chyba z 5 tysiecy wyjdzie jak tak liczyismy czesci i robocizne, w dodatku ten samochod uzywali do pracy wiec zanim zrobia auto beda bez roboty No ale tak jak mowisz, najwazniejsze, ze wyszli z tego calo.
dobranoc! -
hej ciotki przecież musi wam sie w końcu udać... a podejrzewam że bedzie to na najbardziej ch***wym wykresie jaki może być...
A tymczasem życzymy dobrego humoru w ten paskudny dzień... my wczoraj zaliczyliśmy sesje zdjęciową dzisiaj urząd i możemy sie byczyć do godzin 0... -
Artemisia wrote:konkretnie chodzi mi o spadek temp., czy to może być implantacja?
11% wykresow nieciazowych wskazuje spadekj implantacyjny
tylko 23% ciazowych ma taki spadek.
W ktorym procencie sie miescisz to Ci nie powiemy
poza tym tempperatura dopiero Ci spadla i nie wiadomo czy jutro wroci na poprzedni poziom czy nie. zrobisz za pare dni test i sie dowiesz, co Ci da ze powie Ci ktoras z nas tak to jest spadek implantacyjny gratulacje jestes chyba w ciazy? no nic. tylko niepotrzebnie sie nakrecasz ja mam spadki w zasadzie w kazdym cyklu a wlasnie zaczelam 15.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:15
-
Klaudia N. wrote:11% wykresow nieciazowych wskazuje spadekj implantacyjny
tylko 23% ciazowych ma taki spadek.
W ktorym procencie sie miescisz to Ci nie powiemy
poza tym tempperatura dopiero Ci spadla i nie wiadomo czy jutro wroci na poprzedni poziom czy nie. zrobisz za pare dni test i sie dowiesz, co Ci da ze powie Ci ktoras z nas tak to jest spadek implantacyjny gratulacje jestes chyba w ciazy? no nic. tylko niepotrzebnie sie nakrecasz ja mam spadki w zasadzie w kazdym cyklu a wlasnie zaczelam 15.
Ponadto sporo z niedomogą lutealną ma taki spadek, a no i jeszcze cykle bezowulacyjne z LUFem potrafią mieć taki wykres jak Twój, także hmmm może być różnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 10:41
2020
2023 -
Artemisia wrote:Dziękuję za odpowiedz, to mój drugi cykl z mierzeniem temperatury, w poprzednim temp w fazie lutealnej była niższa i nie było spadku... Jestem zielona w tym temacie, nie mam doświadczenia, dlaczego uważacie, że pytanie jest głupie?
Dlatego, 8 czy 10 dpo wróżnie z wykresu to jak wróżenie z fusów, jesteś albo nie jesteś... kto to moze wiedzieć... jak będziesz 16-17 dpo miesiączki brak, temp wysoko, to powiem ze jest duża szansa... no ale do tego czasu dawno juz zatestujesz... więc...2020
2023