Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Arturowa - powodzenia! Trzymam kciuki!
Kropka, moja kociura już się zameldowała...jej zachowanie odkąd nie ma królika jest przerażające - pan władca wszystkich i wszystkiego. Zwłaszcza w naszej sypialni. Wczoraj np. okupowała mój fotel przy biurku. Przed 15 minutami wpadła do sypialni, wskoczyła do łóżka i centralnie przed twarzą poopowiadała o porannej toalecie. Wnioskując z tonu i intensywności miauczenia chyba miała zatwardzenie.
Agatka od czwartku będę miała ferie - to podjadę do weta. co dawał wet to nie pamiętam, a w domu dawałam jej advocat (nie mylić z alkoholem ) -
niecierpliwa-dominika wrote:Jezu Morisku w szoku jestem, biedne maleństwo...
Macie też tak przed okresem takie uczucie pelnosci i bólu jakby brzucha? Dawno czegoś takiego nie miałam a wiem że jakoś na weekend mam dostać @.
A tfu @ - obyś jej nie dostała -
No wlasnie, zeby zadna juz nie dostala @
baby, mam pytanie w stylu 'czy moge byc w cionszy" ;p a tak serio to powiedzcie mi, caly czas sie ludze ze jednak sie udalo a mam isc dzisiaj na silownie, chcialam troche pobiegac cos tam podzwigac, i nie wiem, ja jstem raczej zdania, ze jezeli ma COS tam byc to bedzie niewazne co bede robic ale moze wg Was lepiej nie szalec na tej silce? -
No wlasnie! (wtoruje Kenie:p)
A nie wiem czy jest sens powtarzac test poranne siuski juz plywaja w La Manche:D chyba ze kolo poludnia sprobuje, jeden paskowy test moge zmarnowac;p -
Jeruuunie, laski poczytałąm o tych pchłach i mnie zaczęło wszystko swędzieć. Chyba mnie to natchnęło na sprzątanie, bo niedługo maj a ja mam zasyfione wszytskie pokoje. Mój szanowny meżu, stwierdził, że w ciąży jesteśmy razem i jak ja nie sprzątam to on też sobie odpusci, nie powiem że nic nie robimy ale np. schody już miesiąc nie odkurzane, wanna nie szorowana chyba drugie tyle, wiec czas najwyższy. A propo, mój szanowny ma chyba syndrom kuwady (dopóki sie nie nauczyłam, to mi sie myliło kuwety), tyje razem ze mną, żre za 2, miesza bardziej niż ja i ciągle go jakieś jelitówki męczą, mnie już nawet przeszło a on co przyjezdza na weekend do domu to pół dnia w kiblu przesiedzi.
Kto na zakupy, to życze udania całej masy kasiorki, a kto ma testować niech 2 kreski zobaczy.
Moris...moze faktycznie zwolnij z tym orbicośtamNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
O taaaak, dobra kawę Ci za to zrobię, taka co będzie mieć milion kalorii, ale napewno na godzinę Cię uszczesliwi:)
Morisek28 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Klaudia, ale trzymajmy się opcji że dopóki nie ma @ wszystko się moze zdarzyć, albo nie, lepiej się nie nakręcaj, najwyżej bedziesz miec niespodziankę
Widze Moris że te milion kalorii nie daje Ci spokoju:)
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
Kena1983 wrote:Arturowa - powodzenia! Trzymam kciuki!
Kropka, moja kociura już się zameldowała...jej zachowanie odkąd nie ma królika jest przerażające - pan władca wszystkich i wszystkiego. Zwłaszcza w naszej sypialni. Wczoraj np. okupowała mój fotel przy biurku. Przed 15 minutami wpadła do sypialni, wskoczyła do łóżka i centralnie przed twarzą poopowiadała o porannej toalecie. Wnioskując z tonu i intensywności miauczenia chyba miała zatwardzenie.
Agatka od czwartku będę miała ferie - to podjadę do weta. co dawał wet to nie pamiętam, a w domu dawałam jej advocat (nie mylić z alkoholem )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 14:06
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]