Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pluskwy mają około 4-6 mm długości, więc raczej to bym wykluczyła. Ewidentnie pchły- jeżeli to coś skacze a jak ugryzie to robią się czerwone plamy na ciele. Może byli z nią u jakichś znajomych co mają zwierzaka i robactwo przelazło? Może dostali w spadku jakiś kocyk/ubranka i tego nie wyprali? Może trzymają wózek w piwnicy i stąd pchły?
A tak z innej beczki może ktoś się orientuje:) czy po podaniu pregnylu testy owulacyjne wychodzą przez te kilka dni pozytywne? czy pregnyl z testami ovu nie ma nic wspólnego?
Z tego co wiem może zafałszować za wcześnie robiony test ciążowy, ale czy owulacyjny też? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek jest w każdym markecie bross na owady skaczace. Musisz spryskac dokładnie dywan zamknąć szczelnie pomieszczenie i nie w chodzić przez ok 5 godz. Jeżeli to nie tylko pokój to całe mieszkanie spryskac, zamknąć i wyjść
Albo tak dziewczyny piszą potraktować mieszkanie parąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 14:40
-
Zdarza się jakaś się zabłąkała. Często nawet domowe, zadbane zwierzaki przynoszą po jednym spacerze, bo pchły w jednym ze swoich stadiów rozwojowych siedząc np. w trawie mają mało czasu i wskakują na swoją ofiarę. Wtedy w domu jak już opiją się krwi, składają jaja w dywanie, legowisku psa/kota itp. Jeśli przyniósł to zwierzak, to w lecznicy można kupić taki preparat, którym zakrapla się tylko zwierzaka. Wtedy ten preparat dociera z krwioobiegiem do sierści i zwierzak gubiąć sierśc zapobiega dalszemu wylęganiu się pcheł. Zdarza się, że ugryzą człowieka, ale generalnie nasza krew im nie odpowiada. Inna historia z wszami.Buziaki i miłego starania się :*
-
Byłam wczoraj u mojej gin i stwierdziła, że na razie jest ok i przepisała mi clo. Akurat dzisiaj wypada mi 5 dc i mogę go brać, a zdrugiej strony chciałam, żeby wszystko wypadło spontanicznie. Może poczekać jeszcze z 3 miechy? Co Wy byście zrobiły? Kusi mnie żeby braćBuziaki i miłego starania się :*
-
SurfGirl wrote:Byłam wczoraj u mojej gin i stwierdziła, że na razie jest ok i przepisała mi clo. Akurat dzisiaj wypada mi 5 dc i mogę go brać, a zdrugiej strony chciałam, żeby wszystko wypadło spontanicznie. Może poczekać jeszcze z 3 miechy? Co Wy byście zrobiły? Kusi mnie żeby brać
bierz - zaszkodzić nie zaszkodzi raczejSurfGirl lubi tę wiadomość
-
No moja Zuzia miała swierzba jak ją wzięłam od ludzi. Na szczęście usznego, nie przenoszacego się na ludzi. Ale była masakra, zarazila Alutke i chyba z 3 mce nie mogliśmy dziadostwa wybić, codzienne czyszczenie uszu plus zakrapianie ech... Biedne moje zwirzaczki były
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]