Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak dzisiaj wolne jeden dzien:) jutro do pracy na 12h i pozniej az do niedzieli wolne:)) wiesz my zawsze pracujemy po 11;30h, tak mamy zmiany:) ale dlatego jest kilka dni w tyg wolne:) teraz akurat sytuacja wyjatkowa bo jest nas siedem, a dwie w tym samym czasie sa na L4 wiec trzeba za nie pracowac;/
-
Kamka córa Cie robi w balona bo w koncu KOBIETA ZMIENNA JEST!
u mnie drugi dzien temperatura spada:/
i z tego cyklu pewnie tez nici bo sluz powoli sie robi taki wodnisty wiec pewnie 16 cykl nadciaga.
Jutro zrobie tesciora bo mam zamiar isc na silke ale nie spodziewam sie niczego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ważka wrote:Mirabelka trzymam kciuki, musi byc dobrze. Jak bedziesz wiedziec co i jak to daj znac.
Kamka jak jiz skurcze robia sie czestsze to niedługo będziesz sie zbierac do szpitala -
Morisku ja już daaawno nie ćwiczyłam a mierzyłam się wtedy tyle co u dietetyczki i raz na ruski rok sama. Muszę się w końcu ogarnąć i wrócić do diety, orbitreka.. 2x wyszłam ostatnio na krótką przebieżkę (turlanie) z psem, przydałoby się częściej..
chyba wezmę sobie jutro wolne.. odwiedzę K w macu bo teraz ma na kasie być (ten tydzień na te praktyki w restauracji i dopiero może do biura wrócić). Chciałam pół dnia wypisać bo keidyś była taka opcja a okazało się, że to błąd i już się nei da.. meeech.. szkoda mi trochę tego dnia urlopu, w tym roku miałam oszczędzać i wykorzystać później..
a co do księdza to najpierw tylko ciężko wkurwiona sobie głęboko westchnęłam tekstem "tiaaaaa" a potem mówię - tak się składa, że się już 2 lata staramy.. coś tam poburczał pod nosem w stylu jak Bóg da to coś tam a on sobie zapisuje w notesiku 'w trakcie staran' i sie kurna cieszy pod nosem. No zabawne ja chuj... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry babeczki
Kropka no nie mogę, co za "ksiądz ", może się podjaral jak wyobrażał sobie starania i temu głupi uśmieszek. Normalnie bym chyba mu w pysk dałaMorisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Booooże ale ja się dziś znowu nudzę w pracyyyy, aaaaaa jak ja nie lubię takich dni...