Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Klaudia nie za szybko na psychiczny wpierdol?
Ja już na dziś mam dość - od 2h szykuję się na zajęcia z 1 klasą...pomnik dla edukacji wczesnoszkolnej w każdej szkole! spotykam się z maluchami na 2 godzinach w tygodniu - ale żeby wymyślić i przygotować coś, co ich zainteresuje - potrzebuję kilku dobrych godzin...jakbym tak miała codziennie to chyba zmieniłabym zawód...
Czasem tak sobie myślę, że dzieci przychodzące do szkoły powinny już pisać i czytać - haha<ja tak miałam i moją bratanicę też wyuczyliśmy w domu, czyli nauczyciele, aż tak nie musieli się denerwować, że nie znamy literków
>
Heh - zaraz pewnie ktoś napisze - to po co są nauczyciele, nie?! Ale ja tak tylko głośno myślę - bo najzwyczajniej w świecie - praca z niepiśmiennymi wymaga ode mnie większego zaangażowania i pochłania mnóstwo czasu, którego mi ostatnio brakuje...
A się namarudziłam z rana
Dzień dobry! -
Morisek28 wrote:Kena ja sie raczej nie nadaje.
kamka sałatka jarzynowa? Zaraz Będę!!!
w ogóle na staż są przydzielone4 kobiety ja i jeszcze jedna do klas a 2 na prace porządkowe. Nie wiem skąd te podzialy.
i one pracują caly staż ciągiem nawet w wakacje na odnawianie klas a ja i,taka jedna wakacje mamy wolne.
pracujemy tylko w roku szkolnym.
później zatrudnienie ba pól etetu na 3 miesiące. Nie wiem,jak to wychodzi finansowo ale chyba tylko,kolo,700zl. -
EEEEJ daaaaj jeeeeść
PS. Alab zyskał u mnie kolejnego plusa. Kiedyś nei było nawet możliwości sprawdzenia ceny badań.. teraz można je wykupić onlinei online jest jeszcze taniej niż normalnie.
Co nie zmienia faktu, że jak podliczyłam wszystkie hormony żeby powtórzyć, do tego jakieś różyczki, cytomegalie, toxo i inne cuda to mnie to wyjdzie jakieś 550 zł.. tiaaaaaaaaaaaa... -
kr0pka wrote:EEEEJ daaaaj jeeeeść
PS. Alab zyskał u mnie kolejnego plusa. Kiedyś nei było nawet możliwości sprawdzenia ceny badań.. teraz można je wykupić onlinei online jest jeszcze taniej niż normalnie.
Co nie zmienia faktu, że jak podliczyłam wszystkie hormony żeby powtórzyć, do tego jakieś różyczki, cytomegalie, toxo i inne cuda to mnie to wyjdzie jakieś 550 zł.. tiaaaaaaaaaaaa...
Kropuś, pocieszę Cię....ja to popłynę jutro....grubo ponad 3 tysiące...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:25
-
Kena1983 wrote:Kropuś, pocieszę Cię....ja to popłynę jutro....grubo ponad 3 tysiące...
Ja na razie hormony, zakaźne itp więc jeszcze nie takie koszta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:09