Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Klaudia nie za szybko na psychiczny wpierdol?
Ja już na dziś mam dość - od 2h szykuję się na zajęcia z 1 klasą...pomnik dla edukacji wczesnoszkolnej w każdej szkole! spotykam się z maluchami na 2 godzinach w tygodniu - ale żeby wymyślić i przygotować coś, co ich zainteresuje - potrzebuję kilku dobrych godzin...jakbym tak miała codziennie to chyba zmieniłabym zawód...
Czasem tak sobie myślę, że dzieci przychodzące do szkoły powinny już pisać i czytać - haha <ja tak miałam i moją bratanicę też wyuczyliśmy w domu, czyli nauczyciele, aż tak nie musieli się denerwować, że nie znamy literków >
Heh - zaraz pewnie ktoś napisze - to po co są nauczyciele, nie ?! Ale ja tak tylko głośno myślę - bo najzwyczajniej w świecie - praca z niepiśmiennymi wymaga ode mnie większego zaangażowania i pochłania mnóstwo czasu, którego mi ostatnio brakuje...
A się namarudziłam z rana
Dzień dobry! -
Morisek28 wrote:Kena ja sie raczej nie nadaje.
kamka sałatka jarzynowa? Zaraz Będę!!!
w ogóle na staż są przydzielone4 kobiety ja i jeszcze jedna do klas a 2 na prace porządkowe. Nie wiem skąd te podzialy.
i one pracują caly staż ciągiem nawet w wakacje na odnawianie klas a ja i,taka jedna wakacje mamy wolne.
pracujemy tylko w roku szkolnym.
później zatrudnienie ba pól etetu na 3 miesiące. Nie wiem,jak to wychodzi finansowo ale chyba tylko,kolo,700zl. -
EEEEJ daaaaj jeeeeść
PS. Alab zyskał u mnie kolejnego plusa. Kiedyś nei było nawet możliwości sprawdzenia ceny badań.. teraz można je wykupić online i online jest jeszcze taniej niż normalnie.
Co nie zmienia faktu, że jak podliczyłam wszystkie hormony żeby powtórzyć, do tego jakieś różyczki, cytomegalie, toxo i inne cuda to mnie to wyjdzie jakieś 550 zł.. tiaaaaaaaaaaaa... -
kr0pka wrote:EEEEJ daaaaj jeeeeść
PS. Alab zyskał u mnie kolejnego plusa. Kiedyś nei było nawet możliwości sprawdzenia ceny badań.. teraz można je wykupić online i online jest jeszcze taniej niż normalnie.
Co nie zmienia faktu, że jak podliczyłam wszystkie hormony żeby powtórzyć, do tego jakieś różyczki, cytomegalie, toxo i inne cuda to mnie to wyjdzie jakieś 550 zł.. tiaaaaaaaaaaaa...
Kropuś, pocieszę Cię....ja to popłynę jutro....grubo ponad 3 tysiące...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 18:25
-
Kena1983 wrote:Kropuś, pocieszę Cię....ja to popłynę jutro....grubo ponad 3 tysiące...
Ja na razie hormony, zakaźne itp więc jeszcze nie takie koszta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:09