Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicjaa witamy
Ruszyłam tłuste dupsko i wróciłam właśnie z biegania.. ledwie 2,2 km.. ale szef mi dzis po ambicji pojechał i stwierdziłam, że choćbym miała paść to idę. -
nick nieaktualnyMoris, co do anala haha, to się nie wypowiadam...mój M ostatnio do mnie też z takim tekstem wyjechał haha
A mi krwawi serce, że Tobie morisku krwawi macica. Także paczka oreo idzie w ruch.
Klaudia, może kiedyś wpadnę, a co! tylko poproszę herbatkę, bo kawy nie lubię
Kropka, ja dzisiaj też będę biegać! robię drugie podejście...bo po pierwszym dostałam zadyszki i nie mogłam oddychać haha. Przebiegłam 300m... -
Morisek28 wrote:a ja z moja krwawiącą macicą wpieprzam mala paczkę chrupek! A coo! Jutro będę plakac nad sadłem
ja wpieprzałam wczoraj, po powrocie z siłowni -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Moris, co do anala haha, to się nie wypowiadam...mój M ostatnio do mnie też z takim tekstem wyjechał haha
A mi krwawi serce, że Tobie morisku krwawi macica. Także paczka oreo idzie w ruch.
Klaudia, może kiedyś wpadnę, a co! tylko poproszę herbatkę, bo kawy nie lubię
Kropka, ja dzisiaj też będę biegać! robię drugie podejście...bo po pierwszym dostałam zadyszki i nie mogłam oddychać haha. Przebiegłam 300m...
Ana, moje początki też były trudne, szczególnie, że strasznie rwałam do przodu a potem właśnie padałam po kilkuset metrach. Trochę mi zajęło znalezienie swojego tempa (czyt. Żółwiego) a i cały czas przeplatam to spaceramiAnaAna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Dominika tylko mala niestety
ana dobra dobra,300m ? Pewne z 3 km zrobiłaś Ty takie dlugie nogi masz ze niczym łania tam sobie brykasz
Hahahahahaha, przysięgam, 300m...mój M śmiał się ze mnie przez cała drogę, cwaniak jeden On chce zgubić ok 10kg do ślubu, postanowiłam więc mu potowarzyszyć, ośmieszyłam się jedynie hihi.
-
nick nieaktualny