Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Kropka ja pierdziele!!!! Placze ze smiechu!!
czytam ze ana pisze żebym nie wyskakiwała z analem i Twoja odpowiedz ze dla Ciebie początku tez byly trudne zwlaszcza ze rwałaś do przodu...ja myślałam ze Ty o seksie analnym do Any piszesz
kurwa nie moge, mój brzuch ze smiechu boli
wariatki! -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Kropka ja pierdziele!!!! Placze ze smiechu!!
czytam ze ana pisze żebym nie wyskakiwała z analem i Twoja odpowiedz ze dla Ciebie początku tez byly trudne zwlaszcza ze rwałaś do przodu...ja myślałam ze Ty o seksie analnym do Any piszesz
kurwa nie moge, mój brzuch ze smiechu boli
Moris! ty fetyszystko jedna! ciuś, ciuś hahahahahaha
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaAna wrote:Jak ja Ci ważka odpuszczę to zobaczysz! Tak Ci nakopię w pupę, że Cie ruski chirurg nie poskłada!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha, Morisek rozwaliłaś mnie
Mirabelka cieszę się, że wszystko ok
Ja testy owu + ciążowe dziś w końcu zamówiłam, ciekawe kiedy dotrą.
Ważusia ile macie lat? Mój szef starał się o drugie jakoś 2-3 lata, w zeszłym roku się udało jak już po 39 lat mieli i wszystko jest ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWażka, nie ma tragedii! Kobiety które rodzą po 35 roku, twierdzą że to jeszcze piękniejsze przeżycie niż jak rodziły mając lat 20. Inaczej na wszystko patrzą. Nie radzę zaprzestawać Ci starań, bo wtedy biedna twoja rozczochrana!!!
Morisek28, ważka lubią tę wiadomość
-
Ważusia dajcie sobie jeszcze czas, trochę więcej niż do wakacji (chociaż mam nadzieję, że nawet nie będzie Wam tyle potrzebne niektóre kobiety to w tym wieku dopiero zaczynają myśleć o dzieciach