Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elllooo!
Morisek - Słońce - ja musiałabym codziennie urządzać taką wojnę bo małż nie nosi:
a. obrączki
b. żadnego zdjęcia.
Szkoda nerwów!
P.S.
Moja bratanica oświadczyła się M. I stwierdziła, że wcale jej to nie przeszkadza, że ma już jedną żonę...o zgrozo....jak w wieku 10 lat ma takie podejście - to, co będzie później -
Hej, a mnie z samego rana dopadły jakieś smutasy chyba dotarło do mnie, że ta koleżanka jest w ciąży. A nawet wczoraj wieczorem lekko brzuch mnie pobolewał i ciągnął ale nie zaznaczam żadnych objawów na wykresie bo tylko się nakręcam. Kurde ale jak się nie nakręcać jak się bardzo chce tego dzidziusia.
Arturowa a ja ci wróże implantacje. Widzę, że też miałaś wcześnie owulacje.
-
Sama nie wiem co o tym myśleć, miałam wysoką gorączkę w poniedziałek i wtorek. Kaszel taki że aż mnie klatka piersiowa bolała. Zawalone gardło i nos. A brałam tylko paracetamol. Teraz już nie widzę żadnego plamienia ale cały dzień przede mną.
Madlenka nie smutaj wiosna, ptaszki ćwierkają, koty się marcują. Niedługo bociany będą zjadać żaby a biedronce będzie świąteczna promocja...
Też miałam nie zaznaczać żadnych objawów ale nie mogłam się powstrzymać. Mam słabą silną wolę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 07:16
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
madlenka masz racje ciezko sie nie nakrecac:)
u mnie temp idzie do gory wiec chyba dziewczyny macie racje ze owu okolo 21dc.
nie moglam zasnac i siedze jak zombie:/