Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Fufka bez paniki tutaj! Będzie wszystko dobrze my Ci to mówimy Dostaniesz w dupę za te czarne myśli!
Ja od wczoraj czuję się jak w Matrixie, w ciągu 2 tyg dowiedziałam się o 2 zaciążonych kuzynkach, z których jedna myślałam że bidulka już mieć nie będzie.
Zastanawiam się czy jutro się nie dowiem że moja mama jest w ciąży - bez macicy... (chyba gorzknieję). Dobrze, że jesteście - inaczej czułabym się potwornie samotna w swojej walce.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Tulę Agatka!
Dominika, mam tak samo, ka kompie w pracy i na tablecie w domu mam otwarte non stop i tylko odświeżam -
kr0pka wrote:Tulę Agatka!
Dominika, mam tak samo, ka kompie w pracy i na tablecie w domu mam otwarte non stop i tylko odświeżam
Ufff...a myślałam, że tylko ja tak mam - że w wolnej chwili - choć na moment ...zobaczyć co się dzieje
Hahaha właśnie sobie pomyślałam - uzależnione od starań - popadają w uzależnienie od grupy wsparcia?Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Powitajcie mnie w klubie, też w tym tyg. tylko odświeżam albo czytam co godzinę,dwie. Nawet na inne wątki nie chce mi się wchodzić5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rany dziewczyny dopiero co narzekałam na brak objawów a tu takie torsje się zaczeły, że masakra ahh ale mi niedobrze
Morisku ja nigdy nie miałąm żadnego śluzuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:18
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie zauważyłam ale u mnie generalnie zawsze jakoś sucho
-
Nie nadążam za Wami Czytam, kiedy tylko mam wolną chwilę, ale jakoś ciężko mi się wbić w dyskusję
Morisek u mnie @ kończy się plamieniem i dopiero wtedy pojawia się śluz. Zwykle kremowy, ale w tym cyklu tak szybko pojawił się wodnisty.
W ogóle w tym cyklu wszystko jakoś wcześniej niż zwykle Szybciej skończyła się @, wcześniej pojawił się płodny śluz, ból owulacyjny, skok temperatury. Owulacja wyznaczona na 12dc (ale myślę, że była raczej w 14dc, może program jeszcze to zmieni), a w poprzednim cyklu była dopiero w 22dc. Czy to możliwe, że zioła o. Sroki tak wyregulowały cykl?
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Myślę, że jutro zmieni Ci na 14 dc Klara.
Mi też w poprzednim cyklu się zmieniło z 19dc na 16dc a biorę jak Ty wiesiołek - może on tak działa? Zobaczymy jak będzie w tym - nie mam nic przeciwko, żeby owu była 16 a nie 19ego jak wcześniej.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Klara, po tych ziołach wszystko jest możliwe Mi np rozregulowały cykl, bo odkąd zaczęłam je pić to zaczęły się u mnie pojawiać plamienia przed @ i owulacja była później ale cykle krótsze. Ale wiem też że wielu kobietom pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 10:56
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.