Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:znowu natrzaskaly wariatki
ja tylko na sekundke bo mam jakies 2 h zeby naszykowac obiadek a dzisiaj ambitnie kotlety mielone ziemniaczki i salateczka z pora.
ja tez biore wiesiolek i zobacze czy jakos mi zmienil cykl a sluzu jest chyba wiecej po nim.
tez jestem uzalezniona od owu:D
od wczoraj po czuje co jakis czas klucia w macicy, oby to byl dobry znak, OF jeeszcze nie wyznaczyl owu ale naserduszkowalismy dosc sporo wiec mam nadzieje ze sie uda
ja tez ide jutro do gina opowiem mu o tym bolu w tym i zeszlym cyklu i zapytam co mysli i moze wysepie skierowanie na bete zeby nie placic 40 zl
Ooo żesz, weź się podziel tym swoim libido -
kr0pka wrote:Ooo żesz, weź się podziel tym swoim libido
moge sie podzielic:) w sumie, jestesmy razem 6 lat (minelo 21 marca:)) i tak sie kiedys zastanawialam kiedy skonczy sie ten czas ze bedziemy sie kochac codziennie czy co 2 dni i jeszcze nie dostalam odpowiedzi:D -
kochane pomozcie bo kompletnie nie znam sie na rozpoznawaniu sluzu, przed chwila zaobserwowalam w srodku, nie na zewnatrz sluz i odczuwam ze jest gesty, lekko bialawy, lekko kremowy i troche rozciagliwy (przepraszam jesli kogos obrzydzilam), nie mam pojecia jak go okreslic:(
-
dobre pytanie, przyjmuje wszelkie informacje dotyczace sluzu, ja umiem rozroznic jedynie jego brak:D i rozciagliwosc, tak na 100% reszte tak troche zgaduje
-
Klaudia N. wrote:moge sie podzielic:) w sumie, jestesmy razem 6 lat (minelo 21 marca:)) i tak sie kiedys zastanawialam kiedy skonczy sie ten czas ze bedziemy sie kochac codziennie czy co 2 dni i jeszcze nie dostalam odpowiedzi:D
My ponad 5, ale u mnie z libido zawsze kiepsko, nie wiem, coś ze mną nie tak widocznie -
nick nieaktualnyDziewczyny na śluz jest dobra herbata z lipy, wystarczy pić raz dziennie wieczorem. U mnie powodowało to 2 dniowy potop śluzowy. Ale to pewnie zależny od organizmu, na jednych może działać na innych nie.
Zazwyczaj herbatę z lipy zaczynam pić od około 6dc.AnaAna lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:kropka moze poprobuj jakichs afrodyzjakow?
no przydałoby mi się chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka.
Tule te które cierpią z powodu @.
Dzisiaj samopoczucie u mnie trochę lepiej.
Mnie wiesiolek pomaga. Co do rozregulowania cyklu to ten ostatni był jakiś dziwny. My razem jesteśmy 18 lat a po ślubie 12, a libido u mnie takie sobie nigdy nie było rewelacyjne.
Fufcia będzie ok zobaczysz, nie martw się bo to szkodzi maleństwu.
-
nick nieaktualny
-
jakas cisza zapadla
ja naszykowalam obiad i wzielam sie za zrobienie kartki dla przyjaciolki na urodziny godzinny artystyczny chillout, brakowalo mi tego