Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka to musiał być okropny widok. Też na pewno bym ryczała.
Ja z moim w maju będę mieć 2gą rocznicę ślubu a ogólnie to jesteśmy razem gdzieś 4,5 o ile dobrze pamiętam hehe
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Poryczałam się jak sobie wyobraziłam ten konwój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 16:40
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Obudziłam się właśnie ale przyciełąm komarka ojjj
Straszne wyjezdzasz na wakacje i nie wracasz... a slyszałyscie o tym samolocie, że odsłuchali czarną skrzynke i się okazało, że jeden z pilotów zrobił to celowo bo chiał popełnić samobójstwo??? Ku** co za świat pociągnął za sobą 150 osob... masakra
Ja z moim jestem ponad 5 lat 2,5 w ,ałżeństwie a znamy się z 18 lat -
Hejka kobiety
Fufka30 wrote:Cześć laseczki no więc u mnie testy ovu nie wychodzą pozytywnie jakas blada kreseczka, az zaczelam sie martwić jak zobaczylam test od Nymeri k*** mam stresa bo od wczoraj prawie w ogole nie mam dolegliwosci ;( az mi sie chce wyc
Fufcik co ty opowiadasz! To teraz może ja mam się martwić, że jest coś nie tak bo mi wyszedł test owu a tobie nie!!! o nie kochana pozytywny test ciążowy = pozytywne myślenie ALL TIME !!!
-
no nadrobiłam
ja też z ovu się nie rozstaje na długo
ostatnio się wkurzyłam, że w pracy mnie omijają fajne tematy, a nie moge z kompa pracowego bo mnie podejrzą wiec uruchomiłam net w komorce i patrze co chwila
A ja mężatką jestem od piątku 13 we wrzesniu 2013
a znamy sie od 24 lat z podstawówki potem razem studia gdzie sie zeszlismy z libido problemow nie mam -
Dominika, będą cię uczyć NPR-u ? Bo my to właśnie mieliśmy na indywidualnych, i teorię robienia dzieci. Ale też np jak ze sobą rozmawiać, jak rozwiązywać kryzysy itp.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nie miałam teakiego czegoś
ja chodziłam koło kosciola na nauki przedmałzenskie, jakies spotkanie z jakas wariatka ktora mi opowiadala jak macica jest zbudowana, jak jej mowilam ze jestem po biotechnologii to oczy otworzyla ze mnie prawie zabila bo kocham genetyke in vitro GMO i inne tego typu rzeczy i to byl koniec