Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, wpadłam tylko na chwile życzyć Wam miłego piąteczku. U mnie na razie nie pada i mam nadzieje, że nie będzie bo ja zostawiłam wczoraj rower w pracy i wypadałoby nim dzisiaj wrócić.
Moja temp spada lekko, ale gdybym miała stary termometr to ciągle było by 36,7. Powiem Wam, że jak nie temperatura to objawy i tak w kółko. Nawet chodziło za mną testowanie może w niedziele czy na początku tygodnia. Dziś pierwszy raz w życiu nie wygodnie było mi spać na cycochach, i lekko mnie pobolewają jak wstałam. I jak tu nie myśleć "uda się, czy się nie uda".
Arturowa jak chcesz coś powiedzieć tej Pani to pisz do niej, później może być już za późno i może będziesz żałować. A tak poza tym to coś czuje, że twój wykres się zazieleni.
Miłego dniaarturowa lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za opinie, zaraz zacznę coś skrobać. Dodałyście mi odwagi Jesteście inspirujące
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Dzień dobry wszystkim:)
Ostatnio bywam tu rzadko i nie jestem na bieżąco,przepraszam:)
U mnie już 10 dzień @, mam dość! Po tych tab.antykoncepcyjnych wszystko mnie wkur..ia, codziennie rano mam młodości, czasem nawet sobie zwymiotuję, tak mnie muli, piersi i głowa boli;/ Jeszcze zostało mi kilka dni tego eksperymentu... Na szczęście, bo psychicznie się wykończę! Maż mówi, że humorki to ja teraz mam ha!
Wkurzam się, że ten cykl do dupy, podejrzewam, że kolejny też, bo będę musiała zrobić hsg, teraz przed Świętami miejsc już nie ma... I zanim się obejrzę, znowu zima mnie zastanie, a ja bez ciąży, dziecka, za to z kolejnymi świeżymi ciężarnymi lub świeżymi mamuśkami w okolicy ...
Wczoraj się dowiedziała, że kuzyna żona jest w 5 m-cu! Nawet nikt nie wiedział i koleżanka z poprzedniej pracy już w 7 m-cu! Oszaleję ... -
Jeeezu jak ja nienawidzę jak nie ma naszej babki z sekretariatu.. bo mi wtedy przypada w udziale ten cholerny telefon.. jak ja nie znoszę go odbierać, grrrr
Fufcia nie stresuj się i daj znać po wyjściu -
Fufka30 wrote:Cześć staraczki!
Arturowa myslę, że kobieta będzie szczęśliwa, że zmieniła kogoś zycie to najlepszy prezent
Ja dziś do lekarza ale mam pietra -
Karmelek211 wrote:Dzień dobry wszystkim:)
Ostatnio bywam tu rzadko i nie jestem na bieżąco,przepraszam:)
U mnie już 10 dzień @, mam dość! Po tych tab.antykoncepcyjnych wszystko mnie wkur..ia, codziennie rano mam młodości, czasem nawet sobie zwymiotuję, tak mnie muli, piersi i głowa boli;/ Jeszcze zostało mi kilka dni tego eksperymentu... Na szczęście, bo psychicznie się wykończę! Maż mówi, że humorki to ja teraz mam ha!
Wkurzam się, że ten cykl do dupy, podejrzewam, że kolejny też, bo będę musiała zrobić hsg, teraz przed Świętami miejsc już nie ma... I zanim się obejrzę, znowu zima mnie zastanie, a ja bez ciąży, dziecka, za to z kolejnymi świeżymi ciężarnymi lub świeżymi mamuśkami w okolicy ...
Wczoraj się dowiedziała, że kuzyna żona jest w 5 m-cu! Nawet nikt nie wiedział i koleżanka z poprzedniej pracy już w 7 m-cu! Oszaleję ...
Jeeezu 10 dzień @?? Masakra
Karmelek nie zastanie Cię zima, do zimy będziesz latać z brzuszkiem, trzymam kciuki bardzo za to :* -
Kr0pka:) Już na to nie liczę, myślałam, że w ubiegłym roku na zimę będę biegać z brzuszkiem, no ok może uda się tej zimy, ale jak widać ani w tamtym ani w tym roku, ani za rok pewnie. Przyzwyczajam się do tej myśli:)
-
Morisku straciłam nadzieję
Zastanawiam się czy nie jechać do znachora do Wrocka, podobno ulecza:D
Mojej znajomej powiedział na wizycie, że już @ nie dostanie, że będzie w ciąży! A in vitro mieli już na czerwiec zaklepane. Starali się naturalnie chyba z 5 lat. Czekam teraz na info czy się sprawdziło czy nie. Nigdy w takie rzeczy nie wierzyłam, ale tonący brzytwy się chwyta... -
Fufka30 wrote:http://www.sosrodzice.pl/czym-mysli-dziecko-brzuszku-uroczy-filmik/#article
zawsze sie przy tym filmiku porycze
ja tez sie poplakalam, cudowny filmik -
Filmiki świetne Wzruszyłam się...
Karmelku, to są szarlatani a nie znachorzy. Ja bym nie ryzykowała. Czytałam kiedyś książkę o tym jak matka zaprowadziła córkę na takie spotkanie (w Polsce), mała miała kilka lat. Później została opętana, to było jej świadectwo. Nawet jeśli on faktycznie kogoś uleczył, to jego "moc" nie pochodzi z dobrego źródła.Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Mam koleżankę wyznania prawosławnego. Opowiadała mi kiedyś, że u nich mają inne podejście do takich rzeczy tzn. pop im mówi prosto z mostu o zagrożeniach wynikających np. z wróżby czy znachorstwa. Dowiedziałam się np. skąd cyganki biorą te swoje wróżby. Zauważyłyście jakie one mają oczy? Podobno pozwalają różnym demonom mieszkać "u siebie" i kiedy np biorą czyjąś rękę to te demony przeglądają wspomnienia tej osoby, analizują a potem wielkie WOW bo cyganka tyle wie. Nie wiem na ile to prawda ale ja wolałabym prewencyjnie trzymać się z daleka.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
dzien dobry:) u mnie znowu okropna pogoda, niby nie pada, ale chlodno ponuro szaro bleee...
karmelku wspolczuje straszni 10 dni @? ja mam 7dni i mnie szlak trafia, ale morisek dobrze mowi kazdy jeden dzien zbliza cie do upragnionych dwoch kresek:) i zycze Ci aby to bylo jak najszybciej, Tobie i wszystkim staraczkom tutaj:*
fufka, klaudia dajcie znac po wizycie:) -
Morisku, zgadzam się z tym co napisałaś. Wystarczy pojechać na mszę z modlitwą o uwolnienie. Co tam się dzieje.... jest tyle opętań. Nie trzeba być jakimś moherem żeby wierzyć w takie rzeczy. Ta książka którą czytałam nazywa się "Byłam przyjaciółką diabła". Ale jeśli by któraś chciała przeczytać, to polecam się głęboko modlić w trakcie i po czytaniu. Jest naprawdę mocna. Wszystko zaczęło się od tego że teściowa strasznie przeklinała zięcia, i przeklęła dziecko jego i jej córki. Dziewczynka została opętana w dniu I komunii Świętej. Dużo drastycznych opisów. Nawet na ovf można przeczytać o ogromnych przeciwnościach na początku odmawiania NP.
Pamiętam że nawet w tym serialu, "na dobre i na złe", była taka cudowna "lekarka", która nie kazała się ludziom leczyć bo ona im da "cudowny" lek. Kurde, to jest tylko wyciąganie kasy z ludzi którzy są już pod ścianą5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Arturowa, to mi dałaś do myślenia! Muszę się spotkać z tą koleżanką i zapytać co i jak. Mojego męża ciotka też u niego była, nastawił kręgi, że 3 dni chodzić nie mogła:D Teraz zachwala, że czuje się o niebo lepiej, że nic ją nie boli. Tylko zastanawiam się na ile to prawda, a na ile to wpływ naszej świadomości.
Parę lat temu byłam u wróżki. Pamiętam jak pytałam o męża i dzieci to odp mi, że ślub będzie za 3-4 lata, a dziecko będzie po ślubie z miłości, przed samą 30tką. Widziała podobno jedno dziecko i ewentualnie drugie, ale w późnym wieku, bo będę się długo zastanawiała czy chcę drugie... Z tym ślubem by się zgadzało, ale z dzieckiem to zostało jej jeszcze jakieś 11 m-cy, jak się nie spełni to ja dorwę i zapytam czy ładnie było tak kłamać hehe