Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaAna wrote:Klaudia masz u mnie plusa za to imię haha, w gratisie dostaniesz kawałek skałki z Alp, zebrałam z 10 jak byłam ostatnio
Pewnie że wpadnę z moją (Yoko). Nie udaje mi się zajść w ciążę, to chociaż może w ten sposób zaspokoję swój instynkt macierzyński hihi
a tak w ogole to ja uwielbiam bryloki! zawsze prosze znajomych zeby mi przywiezli:) mam 3 klucze a 8 breloków:D kluczyk do auta zaopatrzony w 3 -
My zaczęliśmy zbierać kieliszki
magnesy czy breloczki czasem
-
nick nieaktualnyKlaudia, moja siostra w zeszłym tygodniu była w Hiszpanii, też ma dla mnie jakiś a do tego magnes na lodówkę
Dostaniesz dziewiąty do kolekcji
Madlenka, nie smutajmoże skończy się na plamieniu bo jednak jest ciąża.
Gdzie byłaś w podróży poślubnej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 12:38
-
my z podrozy poslubnej tez przywiezlismy 3 magnesy sobie na lodowke:) ochh jak ja bym poleciala do grecji, poogladac zolwiki, poplywac w tej slonej wodzie... a za oknem jakis szajs
-
my mielismy jechac na krete ale zostalo tylko 1 miejsce bo bralismy last minute, ostatecznie byl Zakynthos, tez mi sie bardzo podobalo i tez kupa kasy poszla, 11 tysiecy sama podroz i do tego chyba 500 euro wydalismy bo bylismy 2 tyg
-
madlenka jest nadzieja!
anka418 wrote:Juz pisałam (nie wiem na jakim wątku :p ) ze mi pozytywny test wyszedł dopiero chyba w 34 jakoś dc a normalnie mam cykle 27 i wtedy miałam strasznego bladziochatak więc niestety trzeba czekać
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo Morisku, tylko nikt w dniu ślubu nie podejrzewa, że będzie miał jakiekolwiek problemy z zajściem w ciążę i że może być kasa na to potrzebna. Ja też zawsze cwaniakowałam, że jestem matka polka i na pewno zajdę w 1 cyklu :] ale życie uczy pokory.
arturowa lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
testy owu moze by pomogly:)
dziewczyny czy wiecie moze gdzie znajde takie cos (kiedys znalazlam gdzies tutaj ale nie wiem gdzie) takie wzory cyklu owulacyjnego bezowulacyjnego i ciazowego? -
Kurka, gardło mnie boli
A w pracy oczywiście "ty nie możesz być chora", "nie zrobisz mi tego", "musisz chodzić do pracy"... Jak mnie to wnerwia. To mówi koleżanka dla której praca jest chyba sensem życia. A ja jak będę chora, to pójdę na zwolnienie i będę miała pracę w nosie.