Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie dziewczyny naprawde negatywny mam go nawet moge wam zrobic zdjecie ale jutro bo nie chce zeby R widzial
z beta sie chyba wstrzymam moze w piatek lub poniedzialek, jutro jak bedzie chociaz jakis dzien to pojde, u mnie kapa wyniki dopiero na nastepny dzien po 10 wiec moze obskocze inne przychodnie tutaj i zobacze ile kosztuje i czy tez trzeba tyle czekac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja Was cały czas na bieżąco czytam
tylko jakiś czas temu postanowiłam sobie bloga zrobić, a że jestem a)uparta b)muszę mieć wszystko dokładnie tak jak chcę, to siedzę i się bawię HTML'em. Sama :d
Co z tego, że się nie znam, metodą i prób i błędów wszystko da się zrobić. A, że zajmie mi to jeszcze z miesiąc to już inna sprawa
Ale chyba koniec już na dziś tej zabawy -
nick nieaktualny
-
Viki wrote:Ja robię mleko migdałowe. Pycha.
A i jakie zdrowe.
omnomnomnomnom
i zapomniałam powiedzieć, że się nie cieszę, że Cię u nas widzę, nie w takich okolicznościach <tuli> -
Morisek, jak to już będzie miało ręce i nogi i jednak coś tam będę pisać to pewnie tak
-
kropka, no życie...
Za to Ci powiem, że życie zawodowe i uczuciowe mam mega udane. Więc chyba coś za coś.
Przynajmniej nawet czasu nie mam żeby się martwić.
Wiosna idzie! Czas na przysiady i brzuszki. Dzieci dziećmi, ale w stroju też trzeba wyglądać jak człowiek:) -
Ja właśnie przeklepałam prawie 2h przez telefon I powoli zaczynam odpływać...jutro świąteczno-zakupowy dzień.....jak co roku odgrażałam się, że nic nie kupuje i nic nie robię...i wyszło jak zawsze - cała rodzina "zwala się do nas" jak na złość na polu kuchennym zostałam sama...bo moja rodzicielka wyjechała do pracy do Niemiec...ech...więc jutro zakupowy szał + generalne sprzątanie mieszkania "po mojemu" u wujka, który jest kawalerem....a niby mam wolne i mogę odpocząć
No a co z testowaniem dziewczyny? Jakieś daty ? Ja wpiszę się jutro - gdy "obadam" tempkę...