Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOooo Klaudia...ja mam często, nie mogę jeść mięsa i słodkości a i tak jem, więc później cierpię hihi.
Klauduś nie zmarnujesz pieniążków, beta będzie wysokaaaaa
Viki, co racja to racja
Kena, ja nie wiem czy u mnie owulacja była czy dopiero będzie więc ja będę testować 12 kwietnia sobie, dla jaj po prostu -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:Oooo Klaudia...ja mam często, nie mogę jeść mięsa i słodkości a i tak jem, więc później cierpię hihi.
Klauduś nie zmarnujesz pieniążków, beta będzie wysokaaaaa
mnie sie zdarzaja ale nie wiem od czego to zalezy, przed @ chyba czesto mam.
mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz i zobacze 4289379279 bete:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek, mi 69 tez się rzuca w oczy haha
Pokazuję latem...spodenki noszę ewentualnie. Nie pamiętam kiedy ostatnio założyłam jakąś kieckę albo strój kąpielowy.
Ja bym chciała zobaczyć twoje nóżki, na pewno masz ładne, sexi flexi, cud, miód, malina... tylko tak wyolbrzymiasz :* -
nick nieaktualny
-
Ech.. Ana, lubię jak ktoś mnie przywołuje do porządku Tak więc trzymam kciuki za kwiecień, ma tu być zielono jak na drzewie
Madlenka, ja daję sobie czas do soboty, mam nadzieję że do ciebie @ też szybko nie przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:02
AnaAna lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
Kurde, jestem zła na siebie. Odwalam jakiś szajs po 10 cyklach To jest niedużo czasu a ja się zachowuję jak mrówka która przeżywa swój pierwszy okres Przywołuję się natychmiast do porządku !
Już mi lepiej
PS. Jest 24.03.2016, odwalam jakiś szajs po 23 miesiącach. Już można ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 18:10
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Włączyłam sobie film i 1,5h zapierdzielałam na orbitreku.. nie mogę zajść to przynajmniej schudnę..a przynajmniej taką mam nadzieję..