Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, w ogóle nie mogłam w nocy spać. Męczył mnie katar i bolące gardło. Teraz jak wstałam to jest odrobinę lepiej, ale katar mam. Prenalen wczoraj kupiłam i biorę. Nie wiem co mam robić... teraz jeszcze do świąt muszę być w pracy. Potem we wtorek też muszę, ale nie wiem, czy nie zadzwonię wtedy do gina i nie zapytam co mam robić i może poproszę o zwolnienie na kilka dni.
-
Cześć laski
Normalnie jestem w szoku.. chyba pierwszy raz mogę powiedzieć, że dziś miałam porządny, książkowy śluz nie wiem czy to rzeczywiście zasługa wiesiołka ale dobrze jest -
dzien dobry dziewczyny
zrobilam o 6 test i nic! zero absolutne, nie wiem czy ta @ przychodzi czy nie. plamienia na razie nie bylo wiec dobry znak aczkolwiek ostatnio plamienie bylo tylko kilka godzin. moze ta owu byla jednak 21dc tak jak wczesniej mi zaznaczyl OF i za wczesnie? pojde dzisiaj po inny test na jutro.
Mysz zadzwon, musisz dbac o WAS! :* -
kurcze no, mam mieszane mysli, z jednej strony mamm nadzieje ze jest za wczesnie i ze ten pink test slaby, a z drugiej, jest dzien spodziewanej a nawet cienia ani po czasie:/
-
Hahahaha Moris ładnie wypaliłaś No wiesz- faceci są przewrażliwieni na tym punkcie... Ale przejdzie mu...
Klaudia też myślę, że mogłaś mieć owu 21dc, może jeszcze się uda.
Arturowa a Ty masz @ czy nie?
Madlenka zazdroszczę takich mocnych nerwów.
Nam wymyślili wyjazd integracyjny z pracy akurat w weekend kiedy mamy 2 rocznicę ślubu (tzn wyjazd 23-24 a rocznica w poniedz 25ego maja).
Czekamy na to z kumpelą od 3 lat no ale teraz to różnie może być - mam nadzieję, że do tej pory będę w ciąży i nie pojadę
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Nie mam @ jeszcze ale mam złe przeczucia, troszkę mnie brzuch pobolewa i temp. dziś spadła5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Arturowa to że brzuch boli jak na @ to nawet w ciąży jest normalne. A temp spadła tylko trochę. Ja bym jutro powtórzyła test jak @ nie przyjdzie
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Powtórzę ale chyba w sobotę.. Wtedy mi wypada 28 dc. Zobaczymy czy cholera nie przylezie5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
no wlasnie glupie sa te bole, czemu nie moze byc jakiegos bolu ktory by mowil hej to ja Twoja fasolka?!
mam nadzieje wlasnie ze jest za wczesnie i tego sie narazie trzymam, zaraz zrobie objazd po przychodniach popytam o bete.
Moris dojebalas z tym mikrusem:D faceci sa obrazalscy ;p
arturowa bardzo kciukam! u mnie temp tez w dol ale nie az tak drastycznie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
He he... moja też by pewnie tak mówiła Ale teściowa to nie rodzina, w przeciwieństwie do rodziców
Morisek28 lubi tę wiadomość
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek, Ty masz o tyle lepiej że twój facet żartuje z twoich dużych piersi...a mój mi dopierdziela w następujący sposób...
-Marcin, nie drażnij mnie.
-oj przestań, haha.
-Marcin, zostaw moje piersi, bo mnie to denerwuje.
-Daj spokój, haha. Co ja takiego robię?
-Marcin, przestań gnieść mi moje cycki bo mnie bolą!!
-chyba pineski, bo cycków to ja tu nie widzę hahaha.
-widzisz...twoje niczym nie różnią się od moich. Chcesz pożyczyć stanik?
-Nie jest mi potrzebny, Tobie zresztą też ahaha!
-Ty ogrze! Pożałujesz swoich słow! (rzucam się na niego jednocześnie dłoń wędruje pomiędzy jego pośladki, czego bardzo nie znosi i strasznie się irytuje)
-Ooooo nieeee! (wybiegam z łóżka i próbuję uciec, po czym dogania mnie łapie za sutka i wykręca)
-ałaaaaaa! weź ogrze mnie zostaw bo to do cholery boli!!
-co Cię boli? bo chyba nie te ukłucia komara?
(kiedy mnie puszcza, odwracam się na pięcie i obrażam się na całe dwie minuty. Po chwili odpłacam się, a mianowicie łapię go za sutki z zaskoczenia, mocno ściskam i uciekam do łazienki zamykając drzwi na klucz. Najpierw mi grozi że jak wyjdę to pożałuję, następnie po mniej więcej minucie odchodzi od drzwi siada przed telewizorem. Po kilku minutach wychodzę z toalety, idę do niego i mówię...WYGRAŁAM HAHAHA!)Morisek28, Kena1983, Nymeria lubią tę wiadomość