Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny!
...no toś Morisek pojechała po bandzie
Zakupy świąteczne zakończone...na szczęście przed największym młynem...uff...
i znów chyba za bardzo popłynęłam...ale dobrze, że wymyślili coś takiego jak zamrażarka...a propo mrozu - to u nas zima - od rana sypie - autentycznie biały puchowy śnieg....
a tak poza tym to chyba życie po raz kolejny postanowiło sobie ze mnie zakpić...cykl zaczyna mi wyglądać na bezowulacyjny...teoretycznie od wczoraj miałam brać duphaston - ech
-
Co Ty opowiadasz Kena - ewidentnie owu była 16 dc ;] ewentualnie 15ego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 12:20
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Hey dziewczyny! Kurczd podczytuje was i tak bardzo bym chciała, żeby wam się udało w końcu! Kciukam za was mocno mocno!
madlenka, zgadzam się z Morisek, kwiecień twój!
U nas wstępnie chłopiec
Wszystko w porządku i jesteśmy super szczęśliwi Małe ma 6,75mm i serducho pięknie bije ♡
Nie wiem czemu foty się dodają bokiem ale i tak wstawiam http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bddcbba51398.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc87a051d232.jpgaaagaaatka, Morisek28, kr0pka, Nymeria, AnaAna, kamka, arturowa, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Madlenka ,kwiecień jest Twój.
ważka a nie mierzysz temp o innym czasie niż w innych cyklach? Moze masz więcej stresu i owulacja się przesunęła.
ana ,faceci jednak są dziwni :] haha
Zakocona super śliczny chłopczyk będzie. -
zakocona slodkosci!!
zrobilam maly risercz i wszystko wiem:D w przychodni w miescie obok beta kosztuje 17 wynikmi nast dzien, druga przychodnia u mnie 19 zl nast dzien, ta najblizej mnie 41 zl!! i na nast dzien a jeszcze inna przychodnia to nawet nie pytalam ile jak powiedziala ze pobieraja we wtorek i czwartek i wyniki tydzien haha
dorwalam aptekowe testy 10ml/u, zagladam co chwila @ nie widac, korci mnie zrobienie tego testu teraz, nie pilam nic od 10 a w sumie spodziewalam sie @ dzisiaj. mam jeszcze jeden na sobote czy jakis inny dzien, jak do niedzieli nie bedzie @ to ide na bete -
Zakocona - cieszę się, że wszystko ok
Morisek - ja przeczuwam u Ciebie piękny pęcherzyk - który po dawce pregnylu dostanie kopa i będzie pluł prosto w czeluści jajowodu...tam jeszcze naładowany hCG będzie się dzielił i dzielił...by finalnie osiąść w mięciusim endo... przez następne 9 miesięcy będzie nabierał sił....by później...."tak jak w historii" do której link zamieściła niedawno Kr0pka
Klaudia....no cóż...wiesz co my na to przeważnie....- SIIIIKKKAAAJJJJ -
Kena -
kurcze, jakis inny ten test, z firmy BONA, tak to bym wziela weszla w galerie testow i popatrzyla czy innym cos wychodzilo
i jeszcze ta glupia @, jakby przyszla to bym wszysgtko wiedziala a tak to nie wiem czy sie ze mna pozegnala i przyjdzie w przyszlym roku czy sie w kotka i myszke bawi ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:03
-
DUPA DUPA DUPA nic absolutne zero. mam to gdzies, nastepny test w niedziele, ale juz przestaje wierzyc ze wyjdzie pozytywny, tylko sobie oczy mydlilam ze za wczesnie ze za mala czulosc i inne pierdoly.