Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No i odpoczywaj od Teściowej teraz, masz przynajmniej kilka dni spokoju w końcu
-
nick nieaktualnyTeoretycznie mogłabyś trochę pobrudzić ulubione miejsca teściowej ale z drugiej strony, zniżać się do jej poziomu...Ktoś jednak musi być mądrzejszy.
Odpocznij bo jednak "grypa" potrafi wymęczyć. Może Amol by Ci pomógł?
Ta, ja zdecydowanie będę miała wcześniej owulację, czuje już wszystko. Zaczynam robić testy owu. -
nick nieaktualny
-
Czekam do dnia @. W poprzednim cyklu robilam bete w pracy dwa razy i za każdym razem plakalam z wynikiem w ręku więc wole poczekać. Ale wzielam wolne od wczoraj do końca tyg bo niewyraźnie się czuję. W weekend się okaże czy to wina fasoli czy przeziebieniaMama Zosi
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Kropka uwierz mi ze mam to juz we krwi jakbys tyle lat sie starała i wisiało by nad tobą widmo wycięcia wszystkiego to muszisz mieć wlaśnie wiedzę bo lekarze niestety czesto według schematów postępują.
ketka ile lat temu? Jak poniżej 15 lat wstecz to mialas z nim kontakt. Czego wspolczuje.
nie no to wiem, Morisek wiem, niestety. Ciężko trafić na dobrego lekarza i wiem, ze właśnie dlatego chociażby nie warto polegać na jednym tylko skonsultować albo szukać do skutku aż się trafi na porządnego. -
nick nieaktualnyAna, a nigdy tak nie miałaś? ja zrobiłam wczoraj i miałam bladą kreskę więc uznałam go za negatywny, choć sama już nie wiem;/. Męża zmolestuję, żeby nie przegapić okazji, ale ciekawi mnie to, czy w ogóle zobaczę tłustą kreskę, mocniejszą niż kontrolna na teście owulacyjnym. W poprzednim cyklu test zrobiłam w 15 dc i był średni. No ale owulacja była w 13 dniu.
-
Dziewczyny powiem Wam coś jeszcze. Z tymi lekarzami to też nie warto zawsze ich słuchać. Moja sąsiadka przez 10 lat starała się o dzidziusia nawet lekarze im mówili że to im się nie uda a byli nie u jednego a u kilku różnych a teraz mają 2 zdrowych i ładnych dzieci
-
a propos lekarzy to mój chyba w końcu wczoraj trafił do porządnego laryngologa. A raczej seksownej pani laryngolog ale to przemilczę
Kolega z pracy mi babkę polecał, podobno bardzo rzetelnie podchodzi, jemu pomogła a też się nalatał róznych. i na tyle laryngologów co ostatnio złaził to jedyna, która zwróciła uwagę, że ma przegrodę skrzywioną i, ze to krwawienia mechaniczne. A ja już różne wizje miałam zleciła mu badania i zobaczymy czy się potwierdzi -
Aleksandra0000 wrote:Dziewczyny powiem Wam coś jeszcze. Z tymi lekarzami to też nie warto zawsze ich słuchać. Moja sąsiadka przez 10 lat starała się o dzidziusia nawet lekarze im mówili że to im się nie uda a byli nie u jednego a u kilku różnych a teraz mają 2 zdrowych i ładnych dzieci
Koleżanka mojej Sąsiadki też usłyszała, że nie będzie mieć dzieci, wszyscy jej to powtarzali, długo się starali i się udało -
Chyba sobie go kupię i będę udawać, ze tak jest
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe6269a749d.jpg -
Morisku dzięki!
Wiem, że jesteś dobrą kobietą i nie chcesz być wredna jak twoja teściowa, ale powinnaś jej zrobić jakiś numer, najlepiej taki, że nie będzie sobie zdawać z niego sprawy tylko ty będziesz miała satysfakcję...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
ja tylko w styczniu miałam takie 2 porządne grube krechy na owulacyjnym, luty, marzec - nope, ciemniała, ciemniała i dupa