Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Zajsonku kochany na pewno nie. Niestety.
bol brzucha na @ mam tego z niczym sie nie pomylic
Kochanie, da się pomylić - spójrz mój wykres
Miałam to samo :*
i ten spadek u Ciebie wygląda obiecująco
tak jak napisała kr0pka niech Ci się trzyma ta grypa przez 9 miesięcyAnaAna lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Łooooooo matko, kropeczka aż tyle mam byc chora?!
Kochana jestem nie?
Ja Ci jak najlepiej życzę stąd mam nadzieję, że ta "grypa żołądkowa" Cię będzie trochę męczyćZajsonek lubi tę wiadomość
-
Morela - moja tesciowa ogólnie jest cudowna ale ostatnio dodała komentarz na FB "babcia czeka kochani" moja siostra jak się starała to po pol roku powiedziała ze jak jeszcze raz się ktoś zapyta o starania to się przestanie odzywać.
Kr0pka - teoretycznie wiem ile starania mogą zająć i to samo tluke do głowy moim pacjentkom ale od chwili gdy to zaczęło dotyczyć mnie to nic do mnie nie trafia naleze do malo cierpliwych niestetyZajsonek lubi tę wiadomość
Mama Zosi -
ketka91 wrote:Morela - moja tesciowa ogólnie jest cudowna ale ostatnio dodała komentarz na FB "babcia czeka kochani" moja siostra jak się starała to po pol roku powiedziała ze jak jeszcze raz się ktoś zapyta o starania to się przestanie odzywać.
Kr0pka - teoretycznie wiem ile starania mogą zająć i to samo tluke do głowy moim pacjentkom ale od chwili gdy to zaczęło dotyczyć mnie to nic do mnie nie trafia naleze do malo cierpliwych niestety
zawsze ciężko takie podejście zastosować do samej siebie -
nick nieaktualnyNigdy się nie zastanawiałam nad dniem, w którym miałabym mieć robioną cytologię. Ostatnio miałam robioną w 23 dc i lekarz nawet nie wspomniał nic o tym, że za późno.
Morisek, no to teraz korzystaj z czystego powietrza w domu i rób nieprzyzwoite rzeczy ;] -
Morisku, wiesz co ja u Ciebie coraz częściej zauważam? Że jeśli chodzi o jakąkolwiek wiedzę medyczną że tak powiem to Ty wszystko podważasz.
Ja wiem, że swoje przeszłaś, wiem, że sporo lekarzy to konowały niestety i ciężko trafić na dobrego, jesteś "oblatana" w tych tematach ale z takim podejściem to Ci w ogóle będzie ciężko bo podejrzewam, że jak pójdziesz do lekarza to się pewnie kłócisz z nim i wiesz lepiej? Oj Morisek, MorisekNymeria lubi tę wiadomość