Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo nich idzie do gimnazjum na cały dzień. ;/ Wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma. Nie słuchaj jej, bo tylko zdrowie sobie niszczysz.
Kurczę, ja teraz mam rozkminę. Po powrocie do Polski wracam do pracy, a coś mi koleżanka mówiła, że po podpisaniu umowy próbnej na 3 miesiące, pracodawca może rozwiązać umowę w przypadku ewentualnego zajścia w ciąże. To byłoby trochę chamskie;/. -
nick nieaktualny
-
AnaAna wrote:
Jaaaaaaaaaaaaaaaa ale mordziak słodki uwielbiam takie pyszczuniaAnaAna lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmm...morisku, czyli wg teorii twojej teściowej, ja prawdopodobnie się kurwię będąc za granicą haha, wychłostać ją, wrzucić do lochów, na Antarktydę wysłać niech ryby łowi w przeręblach, wredna, stara cycolina.
Morisek28, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKetka,mam podobnie i zaczynam kiepsko reagować na to, choć jestem raczej spokojna i staram się nie nakręcać.Staram się. Całe szczęście, że nie mówiłam nikomu o rozpoczęciu starań bo pytań byłoby dużo więcej, a teściowa by chodziła za mną krok w krok i dawała "złote rady".
-
Boże wyszłam tylko z koleżanką zjeść a Wy tyle nastukałyście
Matko ale się obżarłam - makaron ryzowy z warzywami i frytki na spółę. Ale plus jest taki, że w sumie się nie przeżarłam, jest ok, najedzona ale nie przejedzona
A do tego koleg z pracy ma dziś 30te urodziny więc zaraz do tego dojdzie tort. Dieta, tiaa
Ana, tryb Elmirki mi się uaktywnił - zagłaskałabym to cudo, Booooże ja muszę sobie w końcu jakiegoś zwierzaka sprawić bo zwariuje
Cześć Ketka - wykres rzeczywiście ładnie wygląda, i jak najbardziej życzę, żeby Wam się już udało Ale tak jak napisała Morisek - czasem trzeba się uzbroić w większą cierpliwość niestety -
Też trzymam kciuki Zajsonek - będzie dobrze
Morisek28 wrote:I ja tez trzymam kciuki!
zapisalam sie na jutro do rodzinnego bo znowu rzygam... Niech mi cos da na to. Moze to grypa żołądkowa
A niech Ci się ta grypa żołądkowa utrzyma 9 miesięcyZajsonek lubi tę wiadomość