Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No to niezłe masz te sny rzeczywiście
-
Elloooo...
No Morisek, kto by pomyślał, że pomidory moga wpływac na takie fazy;) ja wstałam za to napompowana jak balon...teraz odliczanie tylko do jego pęknięcia...
ja pierdziu....nienawidzę zapowiadającej się małpy...zjadłam tosta i stoi mi w gardle...dziś na szczęście "krótki" dzień w pracy...więc byle do 13.45....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 06:38
-
A ja mam nadzieję, że tym razem Cię nie wkręcają. Mi się podoba ten Twój spadek w 6dpo, to na serio ładnie wygląda Kochana. Ja wiem, że się nie chcesz wkręcać i to jak najbardziej rozumiem ale.. my się powkręcamy za Ciebie
Kena1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Obiecuję i mam nadzieję, że nie będę sikać nadaremno ufff herbatka miętowa trochę uspokoiła mi żołądek...czyżbym zaczęła sobie coś wkręcać...hahaha...
znikająca kreska....może to nowy znakWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:40
-
kurde, ja miałam już bobo, pink, pink eco i masę innych i nigdy nawet cienia cienia. Ostatnio leciałam w większości na tych pink eco bo kupowałam a gemini za grosze, tam chyba po 2coś są
-
nick nieaktualnyMi też nigdy nie zdarzył się nawet cień cienia cienia. Zawsze tylko brutalna jedna krecha;/.
W Polsce kupiłam dwa A-kuku, a w Berlinie dwa Testa-med.Zobaczymy, oby już na pierwszym były dwie krechy:)
Kena, trzymam kciuki:)
Morisek, szkoda:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 09:40
-
Morisek28 wrote:
cos mi siadło na żołądku pól nocy przerzygałam. Podejrzewam ze skorka z pomidora
ale jak już zasnęłam,to snilo mi sie ze na fb Klaudia wrzuciła zdjęcie dziecka i napisala ze syn ma 6 mcy czas pomyśleć nad rodzeństwem.
ale sen haha:D mowilam Wam chyba (?) ze gdzies w okolicach testowania snil mi sie wlasnie moj synek? nie wiedzialam ze to moje dziecko, taki maly byl i mial takie sliczne oczeta i sie dowiedzialam ze moje bo powiedzial do mnie mama
Moris, te glupie testy, niech w koncu te testy sie ogarna i pokaza Ci normalna tlusta kreche! -
Morisek28 wrote:Kropka to sie ciesz, za nie masz znikających kresek i cieni fałszywych na testach.
plamienie zniknęło. Korzystając z okazji ze to cisza przed burza lece po zakupy
no to fakt, ja to bym się wtedy jeszcze bardziej podłamała. Jedna kreska to już mnie powoli przestaje ruszać -
Cześć dziewczyny!
Morisku a ja trzymam kciuki żeby jednak była druga kreska i Ci się udało!
Dziewczyny przeczytałam na fioletowej stronie, że podwyższony progesteron powoduję większe mdłości myślicie, że od luteiny mogę mieć takie mdłości i wymioty??