Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:A cóż to?
http://mamzdrowie.pl/maca-peruwianski-korzen-o-niezwyklych-wlasciwosciach/
Na ile działa a na ile marketing to nie wiem bo ostatnio sporo takich nowości może od tego nowego cyklu zacznę stosować to zobaczymy czy cokolwiek daje -
morisek - co do tej akcji z przed 10 lat, to ta kolezanka jakas wiedzma czy co??
po raz kolejny musze powiedziec ze pizda z tej Twojej tesciowy,
Kena, glupia ta Twoja przyjaciolka;/
Witaj morella
znowu nastukalyscie milion 500 stron
u mnie dzisiaj fajna akcja, przyjaciolka jest w ciazy, jakos 4 miesiac czy cos takiego, i wszyscy doslownie wszyscy mowili ze bedzie chlopczyk bo wyladniala i w ogole i tylko ja mowilam ze bedzie dziewczynka i dzisiaj mi napisala sms ze na 70-80% bedzie Zuzia ach ten moj dar prorokowania:D -
nick nieaktualny
-
tak, jestem wielki klaudiadamus i przepowiadam Wam ze wszystkie za niedlugo zajdziecie w ciaze! informacje o plci podam w pozniejszym terminie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:39
Kena1983, kr0pka, aaagaaatka lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Ja mace piłam parę miesięcy jedyne co po niej zauważyłam to mega libido
Oo, no to zaczynam pić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Arturowa wiesz ze tego sie boje. Bo ona to ze straszna złością powiedziała...
Wiem Morisku... Ale ja wierzę w takie rzeczy bo już widziałam jak zwykłe przekleństwa powodowały złe rzeczy. W ogóle to moja prababcia była prawosławna i wiem że tam u nich dużą wagę przywiązują do tych rzeczy, dużo o tym ich duchowni mówią.
Ale to nie musi być to Wiesz że trzymam kciuki za ciebie
A tak odbiegając od tematu, przeszłam już połowę misji w Simsach, dziś mam wolny, samotny wieczór, więc założę kolejne królestwo
A testuję ostatniego kwietnia, ewentualnie pierwszego maja, więc Kena, jakbyś mogła mi ten pierwszy termin wpisać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:34
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny