Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Ja pierdziele!!!!!!!! zwariuje!!! Moja niby tesciowa zużyła nasz conceive plus bo myślała ze to krem do rąk tylko " kupujesz chińskie podróbki" bo szybki się wchłoną i nie pachnie...
pierdole no po szafce nam grzebała
ja piedr.. weź jej następnym razem kropelki dodaj to się uspokoi.. no ja pierniczę.. co Ty się z nią masz.. -
nick nieaktualny
-
Morisek Ty już dawno jej powinnaś przypierdzielić, a przynajmniej zacząć się stawiać i mówić co myślisz.. bo Ty sobie tylko stresem szkodzisz.. a ona zacznie sobie pozwalać na więcej i więcej. Powiem Ci, że ja mieszkając z kimś takim nie chciałabym mieć dziecka.. bo bedzie się wam wpierdalać w wychowania albo co gorsza podburzać przeciwko Tobie, bo i tak może być Słońce
i nie pal!! bo Ci przyjadę wpierdzielić (a przy okazji Twojej teściowej)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tapir19 wrote:Hej dziewczyny. A ja mam takie pytanie- bierzecie jakies witaminy/wspomagacze? To jest moj czwarty cykl staran I do tej pory bralam tylko kwas foliowy I wiesiolek.
Oprócz kwasu foliowego i wiesiołka to wit.d choć tak jak pisałam, na razie się wstrzymałam bo za dużo tego jak dla mnie ostatnio gin mi radził brać jeszcze capivit a+e a oprócz zwykłego kwasu foliowego jeszcze inofolic.
generalnie co lekarz to inne specyfiki poleca
Sama z siebie przymierzam się ostatnio cały czas do macy w proszku tylko jakoś nie mogę się ogarnąć w kwestii regularności.. niby też coś tam wpływa na płodność, libido itptapir19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny