Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Genralnie mi ten smak macy też nie za bardzo podchodził, najbardziej znośna dla mnie była jak dorzucałam do jogurtu z płatkami, owocami itp. To jakoś zabijało ten smak
ja wolę wszystko co się da w naturalnej postaci bo tabletek nie lubię a)połykać b)bo zawsze mają jakąs dodatkową chemię itp.
Morisek nam ten ksiądz egzorcysta o którym wspominałam kiedyś, mówił a propos klątw właśnie. Że czasem wystarczy, że bardzo komuś czegoś zazdrościmy, tale ak negatywnie i to jest taka 'klątwa', że nie trzeba żadnych czarów itp, tylko właśnie słowa, myśli mają taką moc. -
Tak więc Morisek, wezmę przykład z Ciebie i się powoli ewakuuję pod prysznic i do łóżka...jutro pewnie małpowy ciężki dzień...
Fufka, chciałabym napisać, że cieszę się, że Twoje wymioty wróciły....ale jakoś tak głupio brzmi....upppsss już to napisałam -
A wiesz Morisku, że też myślę o dziewczynce mąż twierdzi, że będzie chłopak
Hahah Kena narzekam na te moje wymioty ale w sumie one jakoś mnie uspokajająWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 21:07
-
Ja generalnie jeszce w swoim sexy dresiku ale też pod kołderką się wygrzewam.. chyba zaraz jeszce termofor sobie zrobię na ten brzuch
-
Hejka kobitki
Moris jak ja czytam te opowieści o tym babsztylu to normalnie aż się wierzyć nie chce, tanie głupoty ona robi, że ja z moim niewyparzonym jezorem to bym chyba z nożem po tej chacie chodziła
Kena pozdrowienia dla koleżanki z mega wyczuciem i IQ kurwa poniżej dopuszczalnego poziomu...
Ana daj jakieś zdjęcie tego kociaka, jej jak te kotusie mi się podobają mega!!!
Fufcik ja mam jak ty raz chodzę i gadam jak nie lubię tych mdłości a jak tylko ich nie mam godzinę to myślę gdzie sobie polazly i niech wracają
Witam nowe staraczki, życzę szybkiego przejścia w stan błogosławiony
Ja Dziś powiedziałam szefowi w robocie, nie zareagował źle ale nie jest też najlepiej ale mam go gdzieś bo teraz tylko mój żelus się liczy
Ale się rozpisałam... -
Morisek28 wrote:Kropka gdzieś tu znalazlam ze lekarz powiedział ze owulacji nie bylo a mimo to w ciąże zaszla dziewczyna wiec wiesz ...
Kena mój to wie ze jak wyciągam moje piżamy to oznacza ze lepiej nic nie próbować bo moze sie niechcący pozbawić swojego hmmm męstwa:D
Czasem przechodzi mi coś takiego przez myśl na chwilę ale jakoś się na cuda nie nastawiam
ostatnio zajrzałam na wykres do tego mojego ovuview (bo ostatnio w sumie tylko temp tam wklepuję) i też mi wyznaczyło owu tyle, że 3 dni później niż OF. Generalnie tego cyklu to ja w ogóle nie ogarniam -
Ovuview mi wyznaczyło, że niby 19dc, tak dziwnie trochę ale spoko. Ja się tylko obawiam czy po tym progesteronie nie będę miała tak jak ta moja koleżanka, że jej się tydz. okres spóźniał.. bo wtedy to już będę świrować, że a może jednak ale ona niby ten w kremie miała, pożyjemy zobaczy.
Oj nie, ja swojego w stringach teź chyba wolałabym nie widzieć -
Fufka30 wrote:Czesc laseczki dziś do południa miałąm dobry dzień a po południu pawiowo ale po wczorajszych wiadomościach od Myszy az sie ucieszyłam... mąż do mnie mówi Mój Bełciku
Klaudia przepowiedz mi płeć
dziewczynka - bo wymiotujesz caly czas wiec chce na siebie zwrocic uwage, typowa kobieta
AnaAna wrote:O matkoooo...nie mam już siły haha. Ćwiczę właśnie swoją cierpliwość. Moja Yoko nie daje mi spać w nocy, a do tego zasypia dopiero wtedy jak wsadzę ją sobie w cycki, tzn pod koszulkę. Tak przytulona do mojego cielska śpi.
chce zdjecie!!
ja poogladalam hell's kitchen i ide zaraz spac
-
koszmary erotyczne? To co Ci się śni?
a te mdłości to aby napewno od pomidora? Mam nadzieję, że nie -
Ja się dziś sama z siebie obudziłam punkt 5, normalnie 5:15 mam budzik a zanim wstanę to minie kolejnych 15 min. Wièc zdążyłam już wszystko zrobić i siedzę i się nudzę jeszcze