Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika Twój test wyglądał jak pozytywny.Ale to dobra wróżba na przyszły miesiąc, że taki będzie.
Kena masz piękny wykres. Mam nadzieję, że jutro +
A morisek też nie gorszy! Trzymam kciuki!
A ja na skok czekam. Niekończąca się owulacja.
-
Ja już też w łóżku, ogarnę fb i lecę spaciu, dobrej nocy laseczki i kolorowych snów
Mi dziś śniło się że gonily nas pantery i pozeraly, i jak miały zjeść męża to ja sobie myślę że poddam się panterom bo nie mogę bez niego żyć... I się obudziłam zlana potem... To tak na dobranoc -
Czeeesć Słoneczka
stwierdziłam, że mimo wszystko zaszaleję i też zatestuję coby nie wyjść z wprawy wynik oczywisty więc czekam na pozytyw Keny -
...no dobra ...nie będę trzymała Was w niepewności...
i napiszę tylko tyle, że mogłam zaoszczędzić na teście...tak jak wczoraj pisałam...w nocy zaczęło się plamienie ale, że obiecałam Tobie - mój kochany Morisie- siknięcie - tak też zrobiłam - jedna krecha i brak jakiegokolwiek cienia cienia
@ rozkręca się...lipnych statystyk kwietniowych nie podniosę...
Mirabelka, Ważusia, Arturowa, Kr0pka, Aaagatka i oczywiście wszystkie nowe Dziewczyny, które do nas dołączyły - w tym miesiącu liczymy na Was! -
Morisek mnie już przestał ruszać ten widok.. jezzcze cykl temu ryczałam na podłodze w łazience a teraz? Zero reakcji.. powiedziałabym nawet, że mam podejrzanie dobry humor..
-
kr0pka wrote:Morisek mnie już przestał ruszać ten widok.. jezzcze cykl temu ryczałam na podłodze w łazience a teraz? Zero reakcji.. powiedziałabym nawet, że mam podejrzanie dobry humor..
Kr0pusia, myślę, że zaczynamy mieć objawy testowej znieczulicy -
Morisek28 wrote:Ja mialam tak na etapy podzielone, kiedyś myslalam ze to kwestia kolejnego cyklu wiec nie bylo paniki, później byl ryk, potem wkurw , teraz obojętność. Później to nie wiem co będzie.
Później będzie radość z dzieciątka :*
Ok, zmykam do pracy -