Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatekgagatek wrote:MI się średnio raz w tygodniu śni że jestem w ciąży. Za każdym razem mam nadzieję, ze to proroczy sen nawet zwracam uwagę w jaką to noc przypada i potem sprawdzam, w które noce sny są prorocze. Paranoja do potęgi! a nigdy w sny nie wierzyłam
a brnąc dalej w paranoję, pamiętam, że Babcia mówiła mi, że sny należy odczytywać odwrotnie, a to jest już koszmarna wizja;/.
Nie, ja w sny nie wierzę, ale niestety w nocy nie mam wpływu na podświadomość...a sen taki cudowny. -
Cześć dziewczyny. Kena
Morisek taki spadek to nie spadek, miej jeszcze nadzieję.
Budzę się zmęczona, uwielbiam te dni z luteiną ;/
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Oby, ale niestety odkąd biorę dawkę 2x2 takie objawy są na porządku dziennym W poprzednim cyklu było to samo a wykres nie wiem czy pamiętasz - ładniejszy niż ten.
Morisek28 wrote:A piersi ciezkie tez miałaś?
Nie aż takie jak teraz. Ale wiesz jak to jest Morisek - lepiej sobie nic nie wkręcać.
nick nieaktualny
-
Mysz86 Strasznie się o Ciebie martwiłyśmy i widziałyśmy w pamiętniku co się stało Wiem, że żadne słowa nie pomogą, tylko czas...
Widziałyśmy Mysza
Wiem, że nie ma nic co mogłabym napisać, żeby Cię pocieszyć, strasznie mi przykro Kochana <tuli mocno> -
Morisku - módl się i nie przejmuj. Tak jak widziałaś wczoraj w tekście, który wrzuciła, oddanie nasienia na badania - toć to też grzech.. Mam wrażenie, że KK widzi grzech nie tam, gdzie go powinien widzieć.
Moja Matka jest wierząca ale jak jej czytam coś takiego, to sama mówi, że dyrdymały i że niektórzy to są jeszcze w średniowieczu.
PS. o modlitwach do św. Rity słyszałam, o pasku św Dominika nie, właśnie zaczęłam czytać z ciekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:58
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Zrobiliśmy chyba wszystkie badania, brałam leki, myślałam, że Clexane mi pomoże. Jedyna różnica w tej ciąży, do tych poprzednich była taka, że teraz się dobrze rozwijała i biło serduszko. Może wtedy dwa razy był problem z krwią, a teraz to przypadek, coś genetycznie było nie tak... zleciliśmy badania genetyczne kosmówki. I powiedziałam mężowi, że już po drugim poronieniu myślałam o adopcji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:03
-
Morisek28 wrote:Mysza musicie trafic teraz do dobrego genetyka.
Kariotypy oboje mamy prawidłowe. Zobaczymy co wyjdzie z tych badań kosmówki. Podobno niewiele to badanie mówi na przyszłość. Jednak jeśli jest możliwość zrobić takie badania, to warto zrobić. Może coś powiedzą. Na razie nie mam siły myśleć o kolejnych staraniach. A na pewno przestanę czytać fora. Będę słuchała lekarza i nie będę się porównywana z innymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:08
-
Morisku moja kuzynka modliła się do św. Rity i poskutkowało. Dostałam od niej nawet różę św. Rity na powodzenie w naszych staraniach
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]