Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski!
a ja jak zawsze - błogie lenistwo na prawdziwej wsi teściowie mają gospodarstwo - ale malutkie na własny użytek - kawałek ogrodu, kawałek pola, trochę łąki, trochę kur i królików niby nie dużo - ale roboty przy tym.... jako, że pogoda była piękna, więc oczywiście wymyśliłam sobie grillowanie i stałam jak ten ciołek 2h przy mięchu....tak apetycznie pachnę, że wszystkie sąsiedzkie psy za mną łaziły
troszkę pogrzebałam w ogródku - a tak to leń totalny...właśnie zmykam się wypluskać i pewnie też wciągnę pifko z teściem...
Aha...i teście mają nowych sąsiadów...młodziutkie małżeństwo...oczywiście z malutkim dzieckiem...ech...
miłego wieczoru! -
Aaa, zjarałam się dziś na tym słońcu, zaczyna piec.. a tym razem nie planowałam
-
Klaudia N. ja mam podobnie-nie wiem co to się dzieje,że w te dni to albo się kłócimy,albo są jakieś sprawy do załatwieni,albo rozmawiamy o osobach które nas wkurzają,a to rozprawa,albo jeszcze coś innego-noż ku..a jakby się wszystko sprzysięgło przeciw! Wczoraj było ale oczywiście nie obyło się bez nerwów.Za to dziś był całkiem miły dzionek-popływaliśmy w końcu kajakiem-pierwszy raz w tym roku,złapaliśmy nieco słońca i po browarku się skosztowało-próbowałyście żywiec porter,mocne,karmelizowane ale pyszne
-
Mirabelka ja mam nadzieję, że to tylko chwilowy spadek a cień nie od torbieli
Klaudia, znalazłaś wtedy ten filmik z ćwiczemiami dla starających się? Mi się właśnie o nim przypomniało i piszukałam, więc jakby co proszę http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/chcesz-zajsc-w-ciaze-cwicz,165130.html
Ps. U mnie z kolei 10dc a na teście owu nic, może lekki cień, ale taki sam jak od 2 dni..wiem, że się powinno robić wieczorem, dziś tylko ranonz ciekawości zrobiłam. normalnie o tej porze to już się lekka kreska pojawiała.. chyba coś mi się popierdzieliło w tym organiźmie.. -
Cześć Dziewczyny, koniec dobrego,czyli leniwego pobytu na prawdziwej wsi - powrót do brutalnej rzeczywistości...
Kamka, spokojnie OF zanotuje 3 wyższą tempkę i zaznaczy - podejrzewam, że jutro
Ja dziś zrobiłam sikańca ovu no i negatyw...coś czuję, że lekarz się machnął w obliczeniach i pęcherzyk wcale jutro nie będzie miał 20 mm..ale pojedziemy...sprawdzimy i zobaczymy...
-
kropa dziekuje za filmik
ja umieram jestem przejedzona i mam okropne wzdecia:( wygladam jakbym byla w 15 tc zrobilam zdjecie i porownam jak juz kiedys w koncu zajde, naprawde nie przesadzam, jak nie wciagam delikatnie to az mnie skora boli:/ -
Żyjecie laski?
Ajka, nic się nie stanie, jednorazowy "wyskok" kaloryczny Ci nie zaszkodzi, i tak masz kawał drogi za sobą, podziwiam CięAjka lubi tę wiadomość
-
Viki wrote:Mi dziś znowu owulacyjny pozytyw. Mocniejszy niż testowa.Dziwne. To już 2 dzień...
Rano lecę na bete.
Ale objawów brak.
no no no Viki, moze cos jest na rzeczy:) -
Kamka u mnie teZ dzisiaj owu wyznaczylo na piatek wg mnie co najmniej dzien lub 2 pozniej wg testow by wychodzilo no ale zobaczymy przynajmnniej wiem jaka temp podstawowe
-
Cześć Dziewczyny!
Siedze u lekarza - oczywiście prawie 2h poślizgu -miałam na 9 wejde pewnie o 11. Faktycznie strasznie tu cicho...Ana ma siostre u siebie to możemy wybaczyć - a reszta gdzie się ukrywa rozumiem wiosna = ciepło=plener- ale zameldujcie się chociaż,że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 08:57
-
nick nieaktualny