Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Gin powiedział, że w 6 tygodniu mam przyjść. Nie za wcześnie. Jak zrobię test to brać dalej leki co przepisał i żyć normalnie.
Wysoka ta beta:) Licze, że to 13 dpo. Ale nigdy nie wiadomo kiedy ta owulka była.
Ja pierdziu nigdy mi tak wcześnie test nie wyszedł i nigdy się tak db nie czułam. Trzymajcie kciuki, żeby ten fasolek się uchowałciri22, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Viki gratuluję i moooocno trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!! Może to, że teraz się czujesz inaczej niż przy wcześniejszych ciążach to dobry znak?
-
a ja wedlug owu jestem 3dpo wg mnie jestem 1-2 dni max bo w sobote byl pozytywny test i wieczorem jajnior napierniczał dosc dobrze no ale cos czuje ze ten cykl nie bedzie moj, nie wiem czemu tak. wydaje mi sie ze uda mi sie zajsc dopiero w lipcu jak bedzie juz po uczelni i bede mogla troche wyluzowac:/
-
moze moj dzieciaczek nie lubi zimy jak mama i nie chce sie urodzic w styczniu? tylko na wiosne tak jak teraz jak jest pieknie? no nic, mam sie czego trzymac nastepnych pare cykli;p
-
Viki, GRATULACJE!!!
Mam do Was pytanko. Testowałam dzisiaj i wyszedł cień cienia. Taka bardzo blada kreseczka, ale M. też ją widział. Bolą mnie piersi, poza tym żadnych objawów. Czy jest sens robić jutro kolejny test, czy poczekać do środy? Betę mogę zrobić w czwartek dopiero. Dziś jest 34 dc i 14 dpo. -
Viki gratulacje. Dobrze do tego podchodzisz...co bedzie to będzie...ja teraz jeszcze nie pozwalam sobie na maxa się cieszyć bo dopiero po prenatalnych będę spokojna. Nie uznaje ciążowych suwaczkow i afiszowania się wszem i wobec z ciąża skoro czuje się niepewnie. Nie jestem przesadna, ale wolę nie zapeszac...po 12-13 tyg odetchne...mam taką nadzieję oczywiście...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viki gratuluję!
Mnie już męczą mdłości, na szczęście bez wymiotów, chociaż kilka razy niewiele brakowało Dobrze się czuję tylko w porze obiadowej i obiad mogę zjeść bez problemu. Śniadanie i kolacja to dla mnie męka, nic mi nie smakuje i mam wrażenie, że jak cokolwiek zjem, to zwrócę
Trzymam za Was kciuki - w maju same pozytywne testy
Aniołek - 29.07.2014 (12tc)