Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny! Snila mi sie wizyta u ginekologa i byl tam ze mna moj R ale nie widzialam zadnych fasolek na usg taki glupi sen temperatura idzie w gore i oby tak dalej
-
Klaudia N. wrote:Dzien dobry dziewczyny! Snila mi sie wizyta u ginekologa i byl tam ze mna moj R ale nie widzialam zadnych fasolek na usg taki glupi sen temperatura idzie w gore i oby tak dalej
U mnie niby też w góre ale w tym cyklu na nic nie licze... -
Klaudia N. wrote:Dzien dobry dziewczyny! Snila mi sie wizyta u ginekologa i byl tam ze mna moj R ale nie widzialam zadnych fasolek na usg taki glupi sen temperatura idzie w gore i oby tak dalej
Popatrzyłąm na Twój wykres Klaudia, jejku ale masz niskie temperatury (Twoja idąca w górę jest niższa od mojej obniżonej)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:47
2020
2023 -
Kena1983 wrote:Cześć Dziewczyny
No to równowaga zachowana - Wam skoczyło - bardzo dobrze - a u mnie depresja przedowulacyjna
U mnie, mam nadzieję też... chociaż spadek nie tak spektakularny jak u Ciebie Kena...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:48
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Ja mam od wczoraj takie zapierdziel, że aż strach.. i jeszcze chwilowo mega wkurwa bo robimy średnio co 3 -4 miesiące przegląd zleceń w realizacji.. ogarnięcie tego - masakra.. a jeszcze z jednej z jednostek dostaje odpowiedzi do każdego elementu, że nie mają go na sobie.. i tyle.. a częśc z tych zleceń zrobiona, część anulowana.. aaaaaa grrr..
-
Natalii, teoretycznie to może być plamienie implantacyjne, ale sama pewnie wiesz że to może być wszystko... Nawet jakieś zwichrowanie hormonów czy coś.
Życzę ci żeby to jednak była ta pierwsza opcja, ale do takich rzeczy trzeba podejść spokojnie bo nakręcanie się zwiększa stres
Ale początek @ był taki jak zawsze czy mniej intensywny ?5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.