Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kena1983 wrote:Że tak sobie przeklnę...ja pierd...lę....w nocy mieliśmy wizytę dzików....skubańce zrujnowały mi pół ogrodu....rano jakoś nie zauważyłam - teraz wróciłam do domu i normalnie wyć mi się chce...
to gnojki pewnie duzo pracy Ci zmarnowaly!
Ajka wrote:Popatrzyłąm na Twój wykres Klaudia, jejku ale masz niskie temperatury (Twoja idąca w górę jest niższa od mojej obniżonej)...
jestem zimną suką:D a ja mierze termometrem elektornicznym i dowcipnie:)
w koncu dotarlam do domu i mam dosc. zmeczona maksymalnie. 3 dzien mecza mnie te wzdecia wstretne:( nawet espumisan nie pomaga -
Czesc dziewczyny! Ja włąśnie wróciłam ze szpitala znów miałam plamienie takie jak ostatnio a że mój lekarz miał dziś dyżur to kazał przyjechać na szczęście z maluchem wszystko dobrze! Matko ja prędzej na zawał zejdę niż urodzę!
-
Helloo!!!
strasznie dziwne rzeczy dzieją się z moją temperaturą...wczoraj 36,2 - dziś 36,7...hheeelllooołłłł owulację na piątek planowałam i tak ma być
a tak poza tym szybkie zerknięcie na FB i popłakałam się...."sentencja" umieszczona przez znajomą..." jak miałam misia - chciałam chłopaka, jak miałam chłopaka - chciałam męża.....co mi się,kurwa, w tym misiu nie nie podobało...?"
-
nick nieaktualnyCześć babeczki.
Moja siostra już u siebie. Strasznie mi smutno. Żegnając się z nią wybuchłam płaczem i tak płakałam jeszcze z pół godziny
Przez ostatnie dni zrobiłam się jakaś nieznośna dla mojego M. Czepiam się o takie głupoty że szkoda gadać, obrażam się na niego za byle co. Przywołajcie mnie do porządku!!! Bo już tak nie chcę robić.
Ciekawe ile dni będzie miał ten mój cykl. -
Ana liczę na to, że jakieś 9 m-cy
Jesteś zestresowana, że siostra jedzie to się czepiasz tego, co jest najbliżej Nieładnie! Ty Ty Ty! Dostaniesz po dupie!
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
ana nie przejmuj sie ja ostatnio z mezem mialam tez taki krajzys, pisalam o nim z reszta ale juz tak jakby spokoj
dzisiaj rano pyta mnie jak temperatura no i mu powiedzialam ze podskoczyla i ze of mi przesunal owu na ten dzien co myslalam a on mowi denerwuje mnie ta Twoja owulacja raz tak raz tak heh i pyta sie ''to jestes w TEJ ciązy czy nie?" no to mu powiedzialam ze skad mam wiedzec heh:) -
Klaudia N. wrote:ana nie przejmuj sie ja ostatnio z mezem mialam tez taki krajzys, pisalam o nim z reszta ale juz tak jakby spokoj
dzisiaj rano pyta mnie jak temperatura no i mu powiedzialam ze podskoczyla i ze of mi przesunal owu na ten dzien co myslalam a on mowi denerwuje mnie ta Twoja owulacja raz tak raz tak heh i pyta sie ''to jestes w TEJ ciązy czy nie?" no to mu powiedzialam ze skad mam wiedzec heh:)
ale fajnie... mój nigdy mnie o temp nie zapyta... tylko narzeka że go rano budzę...2020
2023