Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kropa wyslesz mi ten post o tych sluzach itd?
ana ja sie zastanawialam z tym bieganiem bo wiem ze w ciazy mozna biegac tylko ja sie zastanawialam czy w zagniezdzeniu nie przeszkadzalby bieg, a ja z reguly dosyc mocno biegam i czesto mnie cos rwie w trakcie -
Klaudia N. wrote:kropa wyslesz mi ten post o tych sluzach itd?
ana ja sie zastanawialam z tym bieganiem bo wiem ze w ciazy mozna biegac tylko ja sie zastanawialam czy w zagniezdzeniu nie przeszkadzalby bieg, a ja z reguly dosyc mocno biegam i czesto mnie cos rwie w trakcie
Kropka - dawaj lekturę na forum
Klaudia - mój lekarz zawsze powtarza, że do pozytywnego testu - jak najbardziej. później - w zależności od rozwoju sytuacji... -
Proszę (teraz już sobie dodałam do zakładek, żeby poczytać)
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/monitoring-cyklu,2677.html
Przy okazji trafiłam dzis na stronę, gdzie są normalnie zdjęcia szyjki macicy w poszczególnych dniach ale nie polecam przy jedzeniuAjka, ciri22 lubią tę wiadomość
-
o poczytam sobie, dzięki kropka...
Kena moja stara lekarka jest chyba na jakimś dłuższym zwolnieniu, więc wylądowałam u tego pacana z tytułem profesora...
Najgorsze że teraz zaczęłam się zastanawiać, czy on może nie ma racji...
Nie wiem czy powinnam była robić ta ostatnią laparoskopie...
Muszę iść do jakiegoś innego lekarza...2020
2023 -
nick nieaktualnyRun Klaudia, Run!!!! hihi Ja od jutra zaczynam ćwiczyć, do ślubu muszę mieć super wcięcie w talii haha.
Kena, dawaj mi tu jednego dzika, zjem go chociaż żadna rewelacja...no ale zjem
Kropka, ja chcę te zdjęcia szyjki, ciekawi mnie to bardzo...jak to wygląda -
A proszę ja Was bardzo http://www.nprtech.ehost.pl/Szyjka-macicy.html
Jakby co to jest jescze 2ga galeria. W ogóle ciekawa strona, mają nawet jakieś zdjęcia śluzu, badania jak wygląda w wodzie itp, dopiero teraz zaczęlam przeglądać bo w pracy siedzę w takim miejscu, że jestem za widoku -
Kupiłam już test Pepino z auchana za ok 3 zł, w dodatku paskowy a nie lubię takich.. W 27 dc to raczej dobra pora nie ?
Ma czułość 10 mIU.
To chyba tylko formalność, nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów owu, nie brałam luteiny... Czuję się normalnie, 0 jakichkolwiek objawów, nawet naciąganych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 21:33
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
kropka no faktycznie zdjecia powalaja haha:D
arturowa zakoncz pieknie ten kwiecien!
w nocy spac nie moglam i teraz strasznie spiaca jestem:/ chyba czas do lozeczkaaa a moj maz jeszcze z garazu nie wrocil robi swoje bi em dablju -
Hej, u mnie wynik testu jak co miesiąc, negatyw. Niedługo zacznę 12 cykl...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.