Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To może jakiś wadliwy po prostu? U mnie jest ok, szybko mierzy, ze 3-4 razy mu się zdarzyło, że rzeczywiście jakby się zwiesił ale go wtedy wyłączałam i włączałam i było ok
-
Może jakaś bateria słaba czy cóś...
Za godzinę niecała wizyta brrrrrr...
Jak sobie pomyślę, że muszę zaś całą swoja długą historie opowiadać to aż mnie trzepie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:32
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Moris, Arturowa - coś dla WAS!!!! http://www.rmf24.pl/kultura/news-jak-przezyc-z-tesciami-ta-ksiazka-moze-byc-twoja,nId,1683587
arturowa, Morisek28 lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
niecierpliwa-dominika wrote:Dziewczyny proszę zobaczcie na mój wykres i link do zdjęcia testu owu w którejś z notatek na wykresie. Jedna dziewczyna napisała ze wydaje się jej ze nie było u mnie owulacji wtedy. Załamałam się całkiem
Była tu kiedyś taka porada, że jak termometr pokazuje cały czas temperaturę w miarę taką samą, to może być po prostu zepsuty. Bardziej pewne są takie rzeczy jak śluz i testy Też mam microlife, za ok 15 zł w aptece i działa bez zarzutu.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak dla mnie to również się zgodzę, że owulki nie było. Przynajmniej temperatura na nią nie wskazuje. Skok powinie być wyższy od 6 tempek poprzedzających biorąc pod uwagę szczyt śluzu, 3 temp musi być wyższa o co najmniej 0,2stopnia. Ale spokojnie. Normą są 4 cykle bezowulacyjne w roku u zdrowej kobiety to raz a dwa to temp może nie wskazywać, a owu mogła być. Jak już pisałam, nie należy się nią za bardzo sugerować, bo patrząc na galerię wykresów, kobiety skoku jakiegos fajnego nie mialy a kropek jest
-
A co do mojej ukochanej teściowej (aaagaaatka dzięki za link ) to nie zdążyłam wcielić mojego planu w życie bo zadzwonił mąż i powiedział że musi skończyć ten cyrk. Pojechał do domu, wpuścił rodziców i tak "porozmawiał" z matką, że mamy ją z głowy na wiele tygodni. Aż się biedna zapowietrzyła podobno. Obraza majestatu. Mam nadzieję że w święta naprawdę będziemy sami5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Morisek jak chcesz to przyjadę do Ciebie i dam popalić Twojej teściowej,uwierz potrafię być wredna:D Razem jej damy popalić-wszystkie!! Aż jej się odechce wszystkiego!! Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:08
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja jej pokażę gdzie raki zimują!! Qurwa! Nie będzie mi tu Moriska wkurwiać!! Nie pozwolimy na to:) A wiecie jak nazywa się teściowa po słowacku? "Frajerkowa mamina" od frajera-czyli chłopaka po słowacku
Morisek28, Kena1983, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:No to ja jej pokażę gdzie raki zimują!! Qurwa! Nie będzie mi tu Moriska wkurwiać!! Nie pozwolimy na to:) A wiecie jak nazywa się teściowa po słowacku? "Frajerkowa mamina" od frajera-czyli chłopaka po słowacku
-
A na pryszcze mowiła: jebaki Hahaha! Kiedyś do mnie mówi: ale masz jebaka!! Ja na nią oczy,o co kaman?! A ta wariatka spytała czy nie wstydzę się tak chodzić. I tak się dowiedziałam,że mam jebaka na ryju haha
Morisek28, Kena1983, Buffy, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Jakby tak do mnie powiedziala ,pomyślałabym ze o mojego faceta chodzi
ehh,dobra idę sie przygotować,na 19.10 wizyta,to o 18 musze wyjechać -
Ja właśnie czekam na swoją kolej do laryngologa,potem atakuje gina! Piszcie dziewczyny co tam u cipciusiów było Chyba zamieszkam w przychodni,będę na bierząco z chorobami i problemami dziadków ehh
-
Dziewczyny, co myślicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2733e80c158.jpg -
Karmelek211 wrote:A na pryszcze mowiła: jebaki Hahaha! Kiedyś do mnie mówi: ale masz jebaka!! Ja na nią oczy,o co kaman?! A ta wariatka spytała czy nie wstydzę się tak chodzić. I tak się dowiedziałam,że mam jebaka na ryju haha
hahahaha nie moge:D
dziewczyny czekam na wiadomosci od ginów
Doma tulam! :*