Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
monekkk wrote:Pytanko mam, takie prywatne. Czy Wy też do serduszkowania momentami (zwłaszcza podczas owu) podchodzicie mechanicznie? Wczoraj uświadomiłam sobie, że momentami patrzę na mojego M. jak na ewentualnie-przyszłego-tatę a nie jak ... na tego mężczyznę, od którego jeszcze jakiś czas temu nie mogłam się oderwać i wszędzie się spóźnialiśmy. Mam wrażenie, że to całe staranie się... trochę "zepsuło" nasze pożycie ;((((((
Witam w klubie.. inna sprawa, że ja nigdy nie miałam jakiegoś wielkiego libido.. ale ostatnio to już w ogóle..tylko patrzę na to kiedy owu..
a tak swoją drogą a propos starań to jak znam życie, to jakby raz zaszaleć to by się skończyło ciążą..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:20
monekkk lubi tę wiadomość
-
U mnie zawsze było z tym kiepsko.. jeszcze na początku to inaczej ale z czasem gorzej.. chociaż mam takie fazy, że skacze jak nie u mnie.. ale to się bardzo rzadko.. i nie wiem od czego.. hormony czy co..
-
Morisek28 wrote:Klaudia,widzę zawzięcie walczysz nad pisaniem pracy:-) haha
wczesniej robilam prezentacje a teraz skonczylam robic obiad i sie za nia zabieram:D -
nick nieaktualny
-
Domi faktycznie wzrostu temperatury nie było ;/ Ale na temp mogą różne rzeczy wpływać więc to różnie bywa. Możesz zrobić dziś lub jutro poziom progesteronu to zobaczysz wtedy czy była
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Wiecie co, zrobilam mamy eksperyment, zamasat brać 6 kapsulek oeaprolu biore 9 dziennie. Jestem po @ a mnie zalewa śluz .chyba przesadzilam i zejdę do 6
-
Morisek28 wrote:A jakiej firmy bierzesz? Na mojej jest napisane ze 1-2 tabletki 2 razy dziennie
na mojej napisane to samo firma apteo (oeparol byl duzo drozszy wiec sprobowalam tego cuda ) -
To faktycznie dziwnie, daj mężowi zmierzyć zobaczysz czy coś drgnie a taki microlife na allegro to koło 20 zł dasz więc wiesz
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek28 wrote:Ja nie wiem mam jakiś mt16c2
Ja mam ten sam i chyba jest ok.. no, przynajmniej tak mi się wydaje