Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
moja eks szefowa jest po prostu grrr normalnie caly wachlarz przeklenstw. pisze do niej czy wyslala pity (nie zeby to byl jej obowiazek do konca lutego) a ona mi odpisuje wiecie co? Jestem na urlopie do 9.03 zajme sie tym po powrocie. No nic tylko ja zastrzelic:/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlara87 wrote:Witam Was w ten pochmurny dzień Dzisiaj już trzeba iść do pracy, a tak fajnie było
Od wtorku pobolewa mnie brzuch, niby jak na @, ale jakby trochę inaczej. Wydaje mi się, że podobne bóle miałam w pierwszej ciąży (byłam wtedy pewna, że zaraz przyjdzie @). Już zaczynam sobie coś wkręcać, a przecież jeszcze za wcześnie na objawy i serduszka były w nieodpowiednim czasie.
Klara podejrzałam Twój wykres i ostatnie serduszko jest jak najbardziej w odpowiednim czasie:D Czasem wystarczy jeden dobry strzał. Życzę Ci ||.Klara87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj czuje sie masakrycznie, Glowa boli od dwóch dni ,gardło tak niby boli niby swędzi, spać sie chce apetytu nie mam w ogóle (to akurat dobrze) i zero energii. Obawiam sie ze i mnie grypa bierze.
u nas w przychodni na wizyte u internisty czeka sie 2 tygodnie ,moja mam jak dzwonila to babka w przychodni pytala czy naprawdę czuje sie tak źle żeby przyjść do lekarza bo jak nie to fervex gripex albo inne cos. Ponoc tak grypa szaleje ze nie wyrabiają sie z przyjmowaniem pacjentów
Morisku jak mnie coś bierze to mam stały zestaw leków: hascosept do gardła, ibuprom bo działa 3fazowo i sudafed jak jest katar, jak po 3 dniach nie mija ( a prawie zawsze mija ) to idę do lekarza. -
Pytanko mam, takie prywatne. Czy Wy też do serduszkowania momentami (zwłaszcza podczas owu) podchodzicie mechanicznie? Wczoraj uświadomiłam sobie, że momentami patrzę na mojego M. jak na ewentualnie-przyszłego-tatę a nie jak ... na tego mężczyznę, od którego jeszcze jakiś czas temu nie mogłam się oderwać i wszędzie się spóźnialiśmy. Mam wrażenie, że to całe staranie się... trochę "zepsuło" nasze pożycie ;((((((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój ma bardzo dobre wyniki, ja niby też... ale coś jest widać na rzeczy! A serduszkowanie ostatnio rzadko, 1,5 tygodnia temu dostałam ovitrelle na pęknięcie i od tamtego czasu jest masakra. Samopoczucie leci w dół, codziennie ból podbrzusza... ale ciąży nie zakładam
Morisku, to ZDRÓWKA, PIENIĘDZY I DZIECI! - w takiej kolejności, jak sobie życzysz -
Wiecie co czytałam parę dni temu artykuł o parze która lata strała się o dziecko lekarze nie dawali szans na naturalne poczęcie robili kilka in vitro ale się nie udało w końcu znaleźli matkę zastępczą i mieli kilka prób do tego złożyli papiery adopcyjne. W końcu gdy zakończyły się sukcesem sprawy adopcyjne okazało się, że matka zastępcza i owa kobieta z brakiem szans na ciąże są w stanie błogosławionym i teraz mają trójkę dzieci taka historia na poprawę humoru
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Fufka30 wrote:Wiecie co czytałam parę dni temu artykuł o parze która lata strała się o dziecko lekarze nie dawali szans na naturalne poczęcie robili kilka in vitro ale się nie udało w końcu znaleźli matkę zastępczą i mieli kilka prób do tego złożyli papiery adopcyjne. W końcu gdy zakończyły się sukcesem sprawy adopcyjne okazało się, że matka zastępcza i owa kobieta z brakiem szans na ciąże są w stanie błogosławionym i teraz mają trójkę dzieci taka historia na poprawę humoru
Też to czytałam taka pozytywna maskaraFufka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny