X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
Odpowiedz

Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja eks szefowa jest po prostu grrr normalnie caly wachlarz przeklenstw. pisze do niej czy wyslala pity (nie zeby to byl jej obowiazek do konca lutego) a ona mi odpisuje wiecie co? Jestem na urlopie do 9.03 zajme sie tym po powrocie. No nic tylko ja zastrzelic:/

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara, ja myślę że sobie nie wkręcasz, bo o takim bólu jak na okres, pisze sporo kobiet które właśnie zaciążyły na ovu. Trzymam kciuki!!! :)

Klara87 lubi tę wiadomość

• monekkk Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że niektóre z Was mają dzisiaj bardzo bojowe nastawienie i humorki... I dobrze! Pie**** ten dzień. I powoli mam dość tych starań :(

• Mysz86 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo dziś jest Dzień Teściowej... Ja nie obchodzę. Do teściowej chodzę z życzeniami zawsze na Dzień Mamy. Ale ja mam super teściowa i teścia też.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że gdybyśmy podeszły do tego w stylu "co ma być to będzie" bez rycia w necie w poszukiwaniu powodów dla których nie zachodzimy w ciążę to szybciej by się udało zafasolkować

monekkk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara87 wrote:
    Witam Was w ten pochmurny dzień :) Dzisiaj już trzeba iść do pracy, a tak fajnie było ;)

Od wtorku pobolewa mnie brzuch, niby jak na @, ale jakby trochę inaczej. Wydaje mi się, że podobne bóle miałam w pierwszej ciąży (byłam wtedy pewna, że zaraz przyjdzie @). Już zaczynam sobie coś wkręcać, a przecież jeszcze za wcześnie na objawy i serduszka były w nieodpowiednim czasie.

Klara podejrzałam Twój wykres i ostatnie serduszko jest jak najbardziej w odpowiednim czasie:D Czasem wystarczy jeden dobry strzał. Życzę Ci ||.

Klara87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj czuje sie masakrycznie, Glowa boli od dwóch dni ,gardło tak niby boli niby swędzi, spać sie chce apetytu nie mam w ogóle (to akurat dobrze) i zero energii. Obawiam sie ze i mnie grypa bierze.
    u nas w przychodni na wizyte u internisty czeka sie 2 tygodnie ,moja mam jak dzwonila to babka w przychodni pytala czy naprawdę czuje sie tak źle żeby przyjść do lekarza bo jak nie to fervex gripex albo inne cos. Ponoc tak grypa szaleje ze nie wyrabiają sie z przyjmowaniem pacjentów

Morisku jak mnie coś bierze to mam stały zestaw leków: hascosept do gardła, ibuprom bo działa 3fazowo ;D i sudafed jak jest katar, jak po 3 dniach nie mija ( a prawie zawsze mija ) to idę do lekarza.

• monekkk Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanko mam, takie prywatne. Czy Wy też do serduszkowania momentami (zwłaszcza podczas owu) podchodzicie mechanicznie? Wczoraj uświadomiłam sobie, że momentami patrzę na mojego M. jak na ewentualnie-przyszłego-tatę a nie jak ... na tego mężczyznę, od którego jeszcze jakiś czas temu nie mogłam się oderwać i wszędzie się spóźnialiśmy. Mam wrażenie, że to całe staranie się... trochę "zepsuło" nasze pożycie ;((((((

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monekkk mam podobnie, patrze w kalendarz i czaje kiedy można się poprzytulać, najlepiej co drugi dzień, ech:/ troszkę to dobijające ale teraz trudno się przestawić i nagle wybić sobie z głowy dzidziusia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monekkk u nas też trochę się wkradła matematyka w pożycie;) ale mimo wszystko jest fajnie, czasem tylko musimy się dostosować tak jak gaga napisała

• monekkk Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj gorszy dzień i narzekam na wszystko...

Morisku ZDRÓWKA!!!! i DZIECI!!!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie chyba wszystko zależy od wyników faceta, jak są ok to można i co dwa dni i pewnie częściej a jak słabsze to trzeba kombinować

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też z tymi serduszkami tak jest mówie mężowi w ten i w ten dzień musimy się bzyknąć ;) na szczęście mój nie robi z tego jakiegoś musimy on to zawsze chętny i się cieszy :D

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • monekkk Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma bardzo dobre wyniki, ja niby też... ale coś jest widać na rzeczy! A serduszkowanie ostatnio rzadko, 1,5 tygodnia temu dostałam ovitrelle na pęknięcie i od tamtego czasu jest masakra. Samopoczucie leci w dół, codziennie ból podbrzusza... ale ciąży nie zakładam :/

Morisku, to ZDRÓWKA, PIENIĘDZY I DZIECI! - w takiej kolejności, jak sobie życzysz ;)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co czytałam parę dni temu artykuł o parze która lata strała się o dziecko lekarze nie dawali szans na naturalne poczęcie robili kilka in vitro ale się nie udało w końcu znaleźli matkę zastępczą i mieli kilka prób do tego złożyli papiery adopcyjne. W końcu gdy zakończyły się sukcesem sprawy adopcyjne okazało się, że matka zastępcza i owa kobieta z brakiem szans na ciąże są w stanie błogosławionym i teraz mają trójkę dzieci :) taka historia na poprawę humoru :)

Morisek28 lubi tę wiadomość

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    To chodzi o przeciętna zywotnosc plemników. Jak sie codziennie kochamy to plemniki są za świeże tzn za mlode

Morisek, plemniki dojrzewają 90 dni :)

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fufka30 wrote:
    Wiecie co czytałam parę dni temu artykuł o parze która lata strała się o dziecko lekarze nie dawali szans na naturalne poczęcie robili kilka in vitro ale się nie udało w końcu znaleźli matkę zastępczą i mieli kilka prób do tego złożyli papiery adopcyjne. W końcu gdy zakończyły się sukcesem sprawy adopcyjne okazało się, że matka zastępcza i owa kobieta z brakiem szans na ciąże są w stanie błogosławionym i teraz mają trójkę dzieci :) taka historia na poprawę humoru :)

Też to czytałam :) taka pozytywna maskara :)

Fufka30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistyczne :)

• Fufka30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisku to dowód na to, że i Ty w końcu zostaniesz mamą mimo Twego wiecznego narzekania!!! <3

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
  • Fufka30 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matkoo jak mi niedobrze i jacory ciągle bolą fujj che do domu :/

gann90bv7cnzinvy.png
    Maksymilian 23tc [*]
    Mateusz 22tc [*]
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ