Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty chyba na serio jesteś jakąs moją zaginioną siostrą
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
W sensie pracy? Rozliczenia zleceń; faktury itp (ale to nie księgowość)
-
To i ja się przyłączę do grupy zagubionych. Kiedyś płynęłam z mężem (wówczas nim jeszcze nie był) promem ze Szwecji do Danii. Siedzieliśmy sobie u góry na pokładzie a samochód był sobie gdzieś na dole, na jednym z parkingów (wewnątrz statku oczywiście). No i jakoś tak wyszło, że się pożarliśmy. W efekcie gdy prom zacumował (czego ja w swoim oburzeniu nie zauważyłam) mąż poszedł do samochodu, a ja zostałam przy stoliku. Jak się zorientowałam, że wszyscy już zeszli i co się dzieje to zaczęłam panicznie szukać samochodu. I oczywiście ciągle trafiałam na zły parking (było kilka zejść na różne poziomy). W końcu musiałam zagadnąć majtka ze łzami w oczach żeby mi pomógł. Pokazał mi co i jak i znalazłam odpowiedni samochód - został już ostatni a obsługa poganiała K. żeby wyjeżdzał już a on tłumaczył jak umiał, że mnie zgubił. Ale było zamieszanie. Jak wsiadłam do auta to ryczałam chyba z godzinę i to tak aż się zanosiłam hahaha. Jak pomyślę, że mogłabym tam zostać na tym statku bez dokumentów itp.... brrrr... w obcym państwie. No ale mąż by mnie i tak nie zostawił przecież tam (tak sądzę)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 16:50
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Jeśli chodzi o pamiętanie miejsca parkingowego - nie ma opcji
jakiś czas temu K. to mi bezczelnie testy robił i jak tylko zbliżaliśmy się do wyjścia z centrum handlowego to było: no to prowadź do samochodu. oczywiście nie wychodziło mi to zbytnio
jakbym była sama to bym zwracała uwagę, jak mam jego to po co
U nas słońce,gorąc.. byĺam w tej przychodni obom siebie: beta za 37zł (jak się jest 8ch pacjentem to nawet jakoś taniej)
Klaudia, nie boli na @, nie może i koniec -
Matko, wpierdzieliłam 4 krokiety kebab, nawet okruszka K. Nie zostawiłam :]
-
wszystko jasne
wynik <0.100 kobiety w ciazy 5,8-71,2 mlU/ml, dzisiaj 31 dc.
nie wiem po chuj marnowanie pieniedzy na testy bety i robienie tych pierdolonych wykresow i robienia sobie zludnych nadzieji. -
Meeeh, Klaudia przykro mi kuuurde no
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Ja caly czas o operacji pisze. Na NFZ kupe czasu sie czeka, okolo 6 mcy. Ja nie mam już jednego jajnika i wisi nade mna opcja wycięcia wszystkiego. Każda @ dziala na moja niekorzyść. Nie mogę czekac
-
Klaudia rowniez mi przykro:(
Dlatego ja już nie robię testów,bety-srety itp... Szkoda kasy,czasu,tylko potem dół dopada. Postanowiłam,ze dopóki nie minie 35 dni to ni ch..a nie robię niczego i sie nie napalam jak szerbaty na suchary:/
A wykresy sa piekne,ładne,malinowe i tak z nic nie wychodzi...
Nie wiem czy zauważyłyście,ze te co maja książkowe wykresy nie sa w ciazy,a te z których nie wychodzi nic,kończą sie ciaza ehhh.
Ale głowa do góry;)Kiedyś na pewno się uda!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:37
-
Brak slow. Ja chyba rez bede musiala zacząć czekac do 36dc... przynajmniej bede mogla sie napic na weselu. Jak Swinia sie nawale i w dupie z owulacja. Najgorzej ze wiem kiedy ona jest bo tak mnie jajnik nadupcza ze nIe da sie jej olac (co wg mnie nie jest normalne)