Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka30 wrote:Kropcia w luxmedzie tyle kosztuje?:-o u mnie w luxmedzie 24zl;) i wyniki za jakies 5-6 h;)
no ja niestety tyle płaciłam, i tak jest w cenniku
to mnie trochę powstrzymuje przez lataniem co miesiąc za 24 to bym latała na pewnoMorisek28 lubi tę wiadomość
-
AA, no tyle, że Ty mówisz o innym Luxmedzie. W sensie LUXMED a nie LUX MED z tego co widzę to by wszystko wyjaśniało
Ja chyba z ciekawości sprawdzę właśnie jakieś inne przychodzie w poblizu bo jak i tak mam płacić to może i gdzieś będzie taniej -
Mirabelka30 wrote:Ajka to fakt wawa a lublin to roznica;) maz mieszka w wawie ja w lublinie,ale w grudniu kupilismy mieszkanie pod wawa wiec lada moment i ja sie tam przeniosę mieszkanie kupilismy wyjatkowo tanie bo 245tys za prawie 60 m;)
to faktycznie tanio...2020
2023 -
kr0pka wrote:AA, no tyle, że Ty mówisz o innym Luxmedzie. W sensie LUXMED a nie LUX MED z tego co widzę to by wszystko wyjaśniało
Ja chyba z ciekawości sprawdzę właśnie jakieś inne przychodzie w poblizu bo jak i tak mam płacić to może i gdzieś będzie taniej
zdaje się, że Kropka wyjasniła zagadkę2020
2023 -
Być może że była w 16dc ale wątpie bo mi dzień po owulce ładnie temp skacze zazwyczaj ;/ No nic zobaczymy za 2 tyg, najwyżej będę mogła się ululać na wyjeździe integracyjnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:15
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ooooo, ja mam prawie, ze pod blokiem punkt ALABu.. chyba się dziś z ciekawości przejdę dowiedzieć jaki tam jest koszt (czyt: lepiej żeby drogo żebym nie została tam stałym gościem)
-
Albo i się nie przejdę bo punkt jest tylko do 15 tiaa.. chyba, że po prstu w przychodni będą wiedzieli bo ona sama w sobie jest dłuzej chyba
nataliano lubi tę wiadomość
-
u mnie jeśli chodzi o betę w luxmedzie to robiłam raz, kosztuje 65zł a wynik jest w zależności o której się przyjedzie bo babka mi wtedy nawet podała godziny o których przyjeżdżają do niech po próbki ale już zapomniałam wszystkich. Na pewno jest o 12 i wtedy są jeszcze tego samego dnia. Ja byłam po ale też się udało i po 16 miałam.[/QUOTE]
ja tez robie bete w luxmedzie ale u mnie kosztuje 20zł! robiac ja do 10 wynik jest ok 14-15ej
a ty gdzie mieszkasz ze bete masz taka drogą? ja na lubelszczyznie -
Klaudia N. wrote:mialam nie isc, znaczy sie mialam plan jezeli temperatury beda wyzsze, ale i ja i maz mamy dosc tego myslenia, jest 11 dpo wiec jezeli sie udalo to juz bedzie wiadomo
ja jutro mam 11dpo i jutro ide na bete, bo do poniedzialku nie wytrzymam -
Pati, chyba już znalazłyśmy przyczynę różnic w cenie: Ty chodzisz pewnie jak Mirabelka do LUXMEDU (niebiesko czerwone logo) a my mamy LUX MED (zielono niebieskie) i stad te różnice
Pati trzymam w takim razie kciuki też za Twoją betęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:41