Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój pojechał po pierścionek z kolegą aż do Wrocławia,bo nigdzie w pobliżu nie było na moje chude paluchy pierścionków:D I zawsze tłumaczy,że nie było za dużego wyboru,ale dla mnie wtedy nie było istotne jaki pierścionek,bo to tylko symbol,ja chciałam być jego żoną poprostu:) Choć nie powiem,bardzo mi się podoba mój pierścionek zaręczynowy,białe złoto z brylantem,trafił w 10!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:07
-
Ajka wrote:Chętnie bym cofnęła sie w czasie i to jeszcze raz przeżyła...
A co myślałaś?
Ja też zazdroszczę tym,które mają zaręczyny i ślub przed sobą -
To ja nawet koszul nocnych w tweety itp. nie posiadam - śpię w normalnej koszulce albo podkoszulku, w zależności od pory roku
oczywiście słucham raz na jakiś czas wykładów jak to mogłabym sobie kupić jakąs seksowną koszulkę -
Generalnie mam jakiś parę zestawów ale spać to ja w czymś takim nie potrafię
Zaczynają mnie cyce boleć - tak normalnie, @powo, jak zawsze.. -
nick nieaktualnyHaha, ja niestety nie mogę spać w koszulce mojego M...bo się w niej topię śpię tak jak kropka hihi, czasem wyciągam moją tajną broń z szafy, no ale niestety długo jej na sobie nie ponoszę i nie pośpię, wiadomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:28
-
nick nieaktualny
-
jezu ale historie! spadajacy pierscionek bomba!
ja mam teraz pizamke w sumie taka bardzo przystepna dla meza, If you know what I mean.... znaczty sie koszulka XXXXL z kubusiem puchatkiem:D siega mi do kolan:)
spadam spac dobranoc! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dopiero z pracy wróciłam. Jestem dziewczyny cały czas z Wami czytam na bieżąco z pisaniem juz gorzej. Klaudia komunia 24 i im bliżej tym mniej czasu bo więcej załatwiania. A do tego codziennie próby w kościele. Wiec meksyk. Spokojnej nocy kobietki i trzymam mocno za Was kciuki.
-
Wiecie co.. przepisałam jednak te temperatury z telefonu męża i wyszło na to, że wcale nie miałam owulacji. A podobno kolejny cykl po luteinie taki dobry...
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014.