Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Ja również uciekam do lozka.
kropka chyba za wcześniej na bole @ )
dobranoc wszystkim tu zgromadzonym :*
Morisku, w zeszłym cyklu jak zaczęłam brać duphasron to było tak samo niestety (jeśli chodzi o brzuch), a piersi mnie zawsze zaczynają boleć w ok. 5-7 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 05:17
-
Cześć Dziewczyny, wszystkie znaki na niebie wskazują na to, że przypałętała mi się angina...zjedzenie płatków kukurydzianych z mlekiem było niczym jedzenie żyletek...do tego wszystko ma dla mnie dziwny ale charakterystyczny posmak...cudownie...a dziś 7 lekcji, w tym tylko na 1 mogę ograniczyć mówienie...bo dzieciaki piszą test...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:59
-
Ja właśnie czekam na że tak powiem: bydłowóz kolega z którym jeździłam na od dziś 2 tyg urlopu więc czeka mnie poranna komunikacja ew. rower ale droga taka średnia niestety..
Kena do lekarza!
Ajka, faktycznie dziwnie Ci spadła ale podejrzewam, że jeszcze odbije -
Morisku, podoba mi się twój tok myślenia Naprawdę odpoczęłam sobie od tego ciągłego analizowania temp, teraz to mąż się męczył. Może i jajniki odpoczywały.
Wydaje mi się że nie było jej w 16 dc, mam za niską temperaturę.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Ja jutro mam prawdopodobnie spotkanie z dziewczynami ze studiow.. i raczej sie napije.. zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:43
-
mialam nie isc, znaczy sie mialam plan jezeli temperatury beda wyzsze, ale i ja i maz mamy dosc tego myslenia, jest 11 dpo wiec jezeli sie udalo to juz bedzie wiadomo
-
Aaaa, teraz wszystkie będziemy siedzieć jak na szpilkach i czekać
Morisek28, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
chcialam Wam tego zaoszczedzic:p
i tak mamy szczescie, poprosilam zeby zrobili na cito i zrobila a tak to jutro o 11 bylyby wyniki!
czekam az maz wroci po 16 z pracy i o 17 mam podjechac na przychodnie, nie wiem czy nie lepiej chwilke pozniej tak 17,30 nawet no ale najwyzej sobie posiedzimy i poczekamy, nie mam pojecia kiedy Wam napisze bo nie mam pakietu internetow:D -
Hej dziewczyny No to Klaudia trzymamy kciuki.
Kena jak masz ropną to polecam Ci wyciagnąć ropę z gardła jakąś szpatułką zawinietą np w ręcznik papierowy. Naprawdę pomaga!!! Bo to ta ropa zatruwa organizm. Ja kiedys tak zrobiłam i gorączka spadła w 5 minut.
Jak mnie mój wykres wkurza, mąż już pojechał ja mam 18dc a skoku dalej nie ma. 2 miesiące czy 3 temu jak potrzebowałam żeby owu była później to zaś przyszła za wcześnie i mąż nie zdążył wrócić. Kuuuuuuuuuuuurrrrrrrr................
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Aaagatka a nie miałaś we wtorek owu?
u mnie jeśli chodzi o betę w luxmedzie to robiłam raz, kosztuje 65zł a wynik jest w zależności o której się przyjedzie bo babka mi wtedy nawet podała godziny o których przyjeżdżają do niech po próbki ale już zapomniałam wszystkich. Na pewno jest o 12 i wtedy są jeszcze tego samego dnia. Ja byłam po ale też się udało i po 16 miałam. -
Mirabelka30 wrote:Kropcia w luxmedzie tyle kosztuje?:-o u mnie w luxmedzie 24zl;) i wyniki za jakies 5-6 h;)
Mirabelka żartujesz chyba... w lux med nie ma badań które kosztowały by mniej niż 40 pln...
A ja mam jeszcze zniżki z abonamentu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 09:59
2020
2023