Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezu Morisku nawet nie wiem co Ci powiedzieć Słońce
-
nick nieaktualny
-
Moris, przykre to bardzo... Ale z drugiej strony to nie jest taka tragiczna wiadomość, bo to może znaczyć, że nie zaszłaś jeszcze w ciążę z powodu słabego nasienia a nie tylko dlatego że u ciebie są problemy. Parametry nasienia da się przecież poprawić, suplementacja i te sprawy. Androlog też może coś od siebie dorzucić i wszystko będzie dobrze, zobaczysz5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Moris przykro mi:(
Nie wiem, czy to pocieszenie, ale moi znajomi tak mają- z obu stron były problemy z płodnością, poważne. Starali się 6 lat, w tym inseminacje, in vitro.
I są w ciąży. Nie wiem wprawdzie jeszcze czy naturalnie, czy nie, ale srał to pies- to cudowne!!!
Kochana jestem pewna,że i u Was ta będzie! -
Morisku Madlenka ma rację, to samo on może powiedzieć. Jemu też napewno nie jest dobrze z tego powodu, też się martwi
nie możecie się poddać, cuda się zdarzają, masz przykład nawet w tym co Zuz_anna napisała -
Ojej Morisku brak słów normalnie dobrze dziewczyny piszą ze moze on się podrasuje i wtedy się uda. A jak nie to pozostaje jeszcze in vitro. Nie trać nadziei kochana.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]