Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurwa ja piernicze co za dni ostatnio!
Moris, wez to na spokojnie, wiem ze Ci ciezko - nie powiem ze rozumiem, bo to byloby klamstwo, ale nie poddawaj sie!
ide spedzic z mezem troche czasa dobranoc!!! :*
Fufka trzymam kciuki za zdrowko Twoje! -
nick nieaktualny
-
Haha, Morisek Ty to masz sny od Carlosa mówisz, hmm ;]
Morisku, masz wspaniałego faceta, zależy mu na Tobie.. przejdziecie przez to tylko RAZEM Słońce! Tulam Morisku, i Ciebie Fufka też, napewno wszystko będzie dobrze :*Morisek28, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
Moris, nie wiem co bierzesz, ale podziel się
Oczywiście nawet jak urodzę w Polsce to serdecznie Was zapraszam
Fufcik, nie wiem dlaczego, ale mam przeczucie, że się nie oszczędzasz jakoś tak czuję po kościach, że zaganiana jesteś w obecnej nieciekawej sytuacji...więc jeżeli się nie mylę to - QRWA MAĆ! usiądź na dupsku! albo inaczej - masz leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć!!! olać wszystkich i wszystko - wstawać tylko na siku i umycie się no i do toalety!
Morisek28, Klaudia N., Ajka, Karmelek211, AnaAna lubią tę wiadomość
-
Kena, zaczynam się Ciebie bać
Kena1983 lubi tę wiadomość
-
Coś dosypali do lecza? bo jak nic nie bierzesz to co by było jakbyś wzięła?
Kr0pka - spokojnie - tylko w słusznej sprawie potrafię być niebezpieczna kiedyś nawet za to wyłapałam z pięści w twarz - stanęłam w obronie kumpla....wszyscy znali osobę "atakującą" i się zawinęli - jedna nieświadoma ja postawiłam się...to było głupie.. ale jaka byłam z siebie dumna jak wracałam z obolałą szczęką do domu -
Uwielbiam tę babkę! I nawet jakbym miała mówić tak jak ona to dalej się upieram chce być w ciąży i chcę mieć dzieci:)
https://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs
kr0pka, Ajka, Morisek28, Klaudia N. lubią tę wiadomość