Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana,testuj jutro rano,bo jajo zniesiemy!! Liczę na Ciebie! Musisz przerwać naszego pecha,w końcu któraś musi zaciążyć i dać nadzieję innym:)
Morisek,walnij sobie czarnego szatana,może postawi Cię na nogi. A Twoj facet to dobry człowiek i on też chce jak najlepiej dla Ciebie. Nie potrzebne Wam zgrzyty,macie się wspierać i dążyć wspólnie do celu! Wierzę,że będzie dobrze. Trzeba tylko tego chcieć i zobaczysz niedługo Ty nam napiszesz,że są II kreseczki:) Ale do tego trzeba dwojga,więc trzymaj sztamę z facetem,a teściową traktuj jak chorego psychicznie człowieka i w ogóle się nią nie przejmuj. Głupie babsko!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana rob tego testa juz w ogole dzisiaj dawno po terminie jestes!!
Moj maz jest kochany! wczoraj wieczorem sie troche poklocilismny, oczywiscie sie pogodzilismy sex na zgode i te sprawki i wyobrazcie sobie wrocil do domu z kwiatkami! on nigdy ale to nigdy nie kupil mi kwiatow bez okazji! (a na pewno zadnej dzisiaj nie ma bo ghloqwnie ja o nich pamietam:D) stwierdzil ze : musi zaczac byc lepszym mezem. przyniosl taki maly (komunijny:D) bukiecik niebieskich margaretek, bo to moj ulubiony kolor:) -
Fufka30 wrote:Jestem w szpitalu pod kroplówka mam plamienie i skróconą szyjke macicy nie mam już sily ;-(
-
Aaa, dopiero wróciłam do domu i przeczytałam..
Fufcia Kochana trzymaj się! Leż, odpoczywaj i jak już wyjdziesz ze szpitala to koniec przemęczania się, co by się nie działo. Wiem, że jest Ci teraz ciężko, w ogóle Waszej rodzinie, że starasz się właśnie we wszystkim pomóc, wspierać czy ogarniać ale musisz trochę zwolnić, zadbać o siebie i maleństwo
Wiem, łatwo powiedzieć, szczególnie w tych okolicznościach -
nick nieaktualny
-
Fufciku tulę i modlę się (Jeezu, nawróciłam się normalnie przez to forum). Przykro, że musiało Was spotkać coś takiego, szczególnie teraz, gdy powiniście się cieszyć :*